| gAbY4Fun1 a întrebat:

Am 2. 2GHz la laptop.pana la cati ghz pot sa il maresc fara sa provoc daune mari? 2. 6GHz 3GHz? Dar fara sa il stric sau sa il ard.Ms.Funda

7 răspunsuri:
| Spaz472 a răspuns:

Lasa-l asa cum este ca daca faci overclock ii scazi durata de viata indiferent daca il faci 1, 2, 3, 4, 5% il strici si depinde si de cooler-ul incorporat daca face fata la mai mult de 2. 2ghz mai bine lasa-l asa! Succes!

| hashu1985 a răspuns:

Banuiesc ca nu-ti merge vreun joc asa cum ti-ai dori...degeaba ii maresti frecventa, sunt alte proprietati ale unui procesor mult mai importante decat vregventa pe care nu ai cum sa le modifici decat prin inlocuire(FSB, Cache L1L2L3,Nr de core-uri.etc) Asa ca lasa-l cum e si nu-ti bate capul, asta-i marele iconvenient la 95% din laptopuri, singurele upgrade-uri posibile care ar putea sa-ti influenteze viteza de procesare sunt: trecerea de la HDD la SSD si adaugarea de memorie RAM.
Bafta!

| gAbY4Fun1 explică (pentru Spaz472):

Am procesor Intel core 2 dual core 2. 2GHz

| Spaz472 a răspuns:

Mai pe scurt omule.fa overclock daca ai laptop de rezerva si vrei sa te mai tine 1 luna 2.

| KodrutZ a răspuns:

Mai bine de 90% din laptoapele de la noi de pe piata nu iti permit sa faci overclock de nici o culoare, neavind nici o optiune in BIOS in acest sens. In alta ordine de idei, deja laptoapele sint destul de fierbinti, iar daca vrei jocuri si capacitate de overclock, iei frumos un desktop.

| gAbY4Fun1 explică:

OK mersi all jocul era Assassin's creed 3 si imi merge cu 10-15-17 fps la rezolutia de 1820x720. Daca il pun la 800x600 nu se vede fullscreen de aceea nu imi place si il pun mai mare pentru fullscreen, daca ma puteti ajuta cu fullscreen mersi sau daca nu.e ok, oricum dau FUNDA MS.

| sleeky1532 a răspuns:

Am un Dell inspiron 1520(laptop) 2ghz si am reusit sa il overclockez pana la 2.5. O parte din tastatura sta in aer deoarece niste bucatele de plastic care o sustinea s-a topit.(am terminat far cry 3..nu regret nimic).
Iti recomand un cooling pad...sau sa demontezi laptop-ul si sa iti pui prietenii sa sufle cat timp te distrezi.