| salltpu a întrebat:

Sall TPU, am si eu o intrebare pentru cine se pricepe, am un laptop Lenovo ideapad 100-15ibd, i5 5200u, 8 gb ram si o placa video 920mx, ma intrebam daca pot sa instalez MacOS, si daca sunt compatibile piesele, si se gasesc drivere pentru acestea, multumesc anticipat, daru funda

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strict Windows!

| salltpu explică (pentru anonim_4396):

Am vazut ca pe alte modele cu i5, nu exact ca al meu merge, de asta am zis sa intreb
Daca imi poti spune si de ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://pcsupport.lenovo.com/....../downloads
Daca dai sus la sistem de operare in afara de windows 10, vei gasi 8. Intr-un cuvant nu se poate decat windows, poate sa ai tu vreun noroc sa ti se potriveasca driverele, dar... slab.

| salltpu explică (pentru anonim_4396):

Pe pagina producatorului stiu ca nu scrie daca e compatibil MacOS sau nu, tocmai de asta am intrebat, voiam sa fac un Machintosh, Multumesc oricum pentru raspuns, dar stiam dejawinking

Bula
| Bula a răspuns:

Poti folosi doar un simulator de MacOS pentru Windows.
Direct, componentele electronice nu sunt compatibile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Aia este posibil oricand, el spune ca a vazut la un prieten, a vazut tot un simulator de il deschide in program... Habar nu au Bula multi ce-i ala simulator, si ce poti face in el.

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

big grin
...
"Meserie, te mananc... "

| RAY a răspuns:

De ce ai instala un MacOs pe un Lenovo, baga un ssd sa vezi cum va merge va zbura

| torrelay a răspuns:

Da, poti sa iti pui MacOS, dar nu Mac OS X mai jos de 11.10
Sau, iti poti pune Linux!

| torrelay a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai uitat de Linux.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru torrelay):

Si ma rog ce-am uitat? Daca tu gasesti drivere pentru Linux, multa bafta la cautat userule.