| Marian_Alexandru_1998_PMTN a întrebat:

Am si eu o nelamurire legata de o chestie.
Acum aproximativ mi-am luat un pc destul de bun, si am vazut ca de vreo 2 luni imi cam face o figura pe care n'am mai vazut'o niciodata.
Daca vreau sa ascult o muzicade pe youtube/sa ma uit la un film..Adica cam tot cea ce are un videoclip de foarte multe ori mi se blocheaza.Adica se aude ceva gen in slow motion si imaginea se blocheaza.Mousul la fel se misca in slow motion si trebuie neaparat sa'i dau restart la pc casa mearga.
Pc'ul este destul de bun.
>Ram--4 gb
>Procesor--Intel(R) Celebron(R) CPU530 @ 2. 40GHz 2.40 GHz
Si am windows 7 pe 64 bit.
E ceva de la windows sau ceva de la pc?
Daca e de la pc inca mai am garantia la el si pot sa'l duc la reparat.Dar sa stiu ca nu cumva sa fie ceva de windows.
Va rog cine stie sa'mi zica si mie se pot sa fac.
DAU FUNDA!

3 răspunsuri:
| Z3R0H0uR a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa instalezi alt windows. Eu iti zic sa instalezi XP, nu mananca multi rami si multa memorie. Si este foarte usor de manevrat. In schimb, Windows 7 consuma dublu.

| sltlp a răspuns:

Mie imi miroase ca e ceva de la windows. Cpu nu e slabut totusi. Eu cred ca e ceva din sistemul de oeprare sau de la drivere. Pentru inceput, incearca sa dai o scanare antivirus cu un antivirus actualizat. Apoi, incearca sa faci un updae la drivere(problema asta apare de la driver-ul de la chipset). Oricum, recomand sa faci update la toate driverele de pe site-ul producatorului. Daca nici asa nu se rezolva, inearca reinstalarea de windows.

| Marian_Alexandru_1998_PMTN explică (pentru sltlp):

O sa incerc sa vad daca merge.