| AAAdelin a întrebat:

Am Windows 7 ultimate licentiat si am urmatoarele probleme/intrebari :
Asi vrea sa stiu cum pot sa-mi actualizez driverul de la placa video. Mentionez ca eu Am avut win xp cand am avut PC-ul dar au mers si la win 7. Cum pot sa mi le actualizez?
Am o problema cu jocurile. Am instalat diverse jocuri care nu ai mers, am auzit ca trebuie instalat nu stiu ce program. V-a rog sa ma ajutati.
DAU Funda CELUI MAI FOLOSITOR RASPUNS, celui/celei care a rezolvat macar 1/2 probleme.
Multumesc anticipat!

15 răspunsuri:
| Baris123sefu a răspuns:

Nu toate jocurile sunt compatibile cu windows 7.

| Shadowsr99 a răspuns:

Daca nu ai primit un cd de la inceput cu toate driverele pentru Pc-ul/Laptop-ul tau, trebuie sa vezi firma placii tale video(nVIDIA, amd, etc.) si intri pe site-ul lor oficial de unde iti descarci driverele. Bafta

| alecx4music a răspuns:

In start la search scrii windows update.
si ii dai sa isi faca update. Eu iti recomand sa descarci decat update-urile placilor. O sa le gasesti usor pentru ca au denumirea placilor si de obicei apar sus, primele. Vezi ca sunt 2 categorii. Important si optional. le deselctezi pe toate si selectezi decat ce iti trebuie. Atentie! Dupa ce se descarca, incepe sa le instaleze, apoi isi da restart sau ii dai manual un restart cand te anuntta ca este necesar un restart. Instalarea update-urilor va continua si dupa restart. Lasa-l sa termine de instalat.
Multa bafta!

| WhiteProud95 a răspuns:

Daca stii ce placa ai cauta pe net driverele... daca ai nVidia cauta pe site-ul lor oficial..selectezi modelul si gata... cred ca si la alte marci merge

| sltlp a răspuns:

Zi-mi ce placa video ai. Nu uita sa ai actualizarile la zi. Nu uita, driverele de la placa de baza sau palca video se iau de pe site-ul producatorului. Nu utia sa instalezi direct X, n cel pus de jocuri, cauti tu pe site-ul Microsoft si instalezi. Daca nu te descurci la drivere, zi-mi ce placa vidoe a, ce placa de baza, si iti dau eu link-urle necesare.

| ionut1991 a răspuns:

Pentru placa video intra pe:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
si apoi iti trebuie directx 10pe care il vei lua de pe: http://www.softpedia.com/......-Kit.shtml

| imaqtpie a răspuns:

Ce placa video ai?

| AAAdelin explică (pentru ionut1991):

Eu am directX 11, are ceva?

| ionut1991 a răspuns:

Nu are nimic daca ai directx 11 da sa-l ai instalat

| AAAdelin explică (pentru imaqtpie):

Am NVIDIA, sau cel putin asa scrie la proprietati in ce am gasit.

| ionut1991 a răspuns:

Merge si cu directx 11 si trebuie sa il ai instalat dar win 7 are directx-ul 11 instalat odata cu el

| ionut1991 a răspuns:

Deschide start apoi run si scrie dxdiag si apesi pe butonul display acolo iti arata ce placa video ai

| ionut1991 a răspuns (pentru AAAdelin):

Deschide start apoi run si scrie dxdiag
din fereastra afisata apasa pe butonu display din partea de sus, acolo iti arata informatiile despre placa video

| TupacShakur a răspuns:

Daca vrei sa instalezi ultimile drivere de la placa video, chipset, etc... ia SlimDrivers. Detecteaza driverele vechi si le actualizeaza la ultima versiune lansata.
http://download.cnet.com/......79940.html

| imaqtpie a răspuns (pentru AAAdelin):

Http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us downloadeaza de aici driverul.