Normal ca pc-u
mult mai fain se vede un film pe un monitor de 22-23"
laptopu e o fita in ziua de azi, il iei peste tot pe unde mergi, plus ca un laptop "adevarat" costa de 2 ori mai mult ca un pc cu aceeasi configuratie
laptop cu ecran mai mare de 18" nu cred ca gasesti si ala e 40 de milioane
deci nu se merita
pc ramane ...parerea mea ...tot pc am
Dupa parerea mea PC-ul este mai bun decat laptopul. Spun asa deoarece PC-ul merge mai repede si se viruseaza mai greu !
Dupa parerea mea e mai bun PC-ul, poti sa iti cumperi un monitor mai mare, pentru descarcat depinde de cat iti duce hardul la download, si totusi, tot mai bun este PC-ul(desktop) fiindca daca ai o problema ceva sau vrei sa schimbi ceva in el, e mult mai usor, laptopul mai mult este pentru cand mergi la munca, e ceva care poti sa il porti dupa tine daca ai nevoie de ceva sau daca ai date importante pe el, dar daca doar vrei sa joci un joc, sau sa il descarci si sa vezi filme pe el, eu zic ca desktopul e mai bun.
Eu as prefera un laptop sau daca nu un calculator cu o unitate foarte buna si sa iti meraga bine si netu
PC-ul este pentru jocuri si filme,laptop-ul poate fi folosit si el pentru vizionarea serialelor, filmelor, etc dar pentru jocuri in nici un caz.Un avantaj la laptop e ca il poti duce unde vrei pe cand pc-ul nu poti insa pentru ce cauti tu pc-ul e mai bun si eu zic ca chiar un calculator in sine e mai bun decat un laptop.Bafta
In zilele de azi laptopul este mai bun, pentru ca faci economie de curent.Eu am un Asus X54HY il am de 4 luni si ma joc in continuu Mafia II, COD MW3, NFS The Run(asta l-am terminat)si NFS World.
Va rog, nu dati raspunsuri eronate, mai ales asta cu "se viruseaza mai greu", epic fail.
Amandoua pot fi folosite la ce doresti, diferenta este ca, luand amandoua platformele la aceleasi performante, laptop-ul este mult mai scump, dar ai portabilitate(internet wireless de exemplu). Pentru gaming profesionist se recomanda un PC in defavoarea laptop-ului. Daca ai un TV LCD, si laptopul are interfata hdmi poti sa conectezi la TV si apoi sa vezi filmele in HD(daca suporta placa video a laptopului). Deci, singurul dezavantaj este pretul fata de PC dar un avantaj este portabilitatea.
Depinde ce iti place tie. Eu am renuntat la desktop pentru 2 laptopuri. Fiecare isi are avantajele si dezavantajele lui. Nu trebuie sa fi om de afaceri sa ai laptop, dar e bun pentru cei care vor mobilitate, sa te duci la tara cu el etc. Sunt laptopuri pentru jocuri, care nu o simti pe el diferenta inre desktop si laptop. Dar laptopurile sunt mai "pacatoase", trebuie sa ai grija d e el, sa nu se incalzeasca prea tare, deoarece se poate defecta. Iar reparatiile de obicei costa foarte mult, fata de desktopuri. La desktop cred ca stii avantajele, poti sa il upgradezi etc etc. Dar un desktop consuma mult curent fata de un laptop, asa ca in 2 ani cu banii care ii dai la curent pe desktop, poti sa iti iei un laptop lejer!
Amindoua sunt bune daca au placi video, procesoare si rami, corespunzator cerintelor jocului respectiv.
Mai bun este totusi cel mai performant!
Asa cum ai pus tu intrebarea ai mai degraba nevoie de o conexiune buna la net, de asta ai nevoie sa descarci jocuri. Ca sa le si joci, a se vedea ce a spus,, codvaly"
Pentru partea de jocuri cel mai recomandat ar fi un PC sunt mai performante decat laptop-urile la acelasi pret.In rest pentru filme online orice laptop sau PC bunicel se descurca.
78657 întreabă: