anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU, cum pot sa postez ceva pe pagina mea de twitter?

23 răspunsuri:
| RoseOfTheFire a răspuns:

E simplu ai in stanga o fereastra unde scrie compose new tweet tu scrii acolo ce ai nevoie si dupa dai jos pe tweet e simplu.

| ℵøℵαмε7655 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Maaaaaaa eu am spus pe PAGINA nu pe CONT!

Ce crezi ca nu am incercat?

| Kattan a răspuns:

Nu trebuie sa tipi, nu este vina nimanui ca nu ai pus intrebarea cum trebuie.
Ai spus sa postezi. Ce vrei sa postezi? Cum adica pe pagina?

| RoseOfTheFire a răspuns (pentru ℵøℵαмε7655):

Ma baiatule eu am incercat sa te ajut tu daca nu esti in stare si nu sti ce sa faci nu e problema mea si pune intrebarea intr-un format mai corect.

| ℵøℵαмε7655 a răspuns (pentru Kattan):

Stii ce este aia pagina? Daca nu apai nici nu trebuia sa raspunzi!

| Kattan a răspuns (pentru ℵøℵαмε7655):

Eu stiu ce este aceea o pagina, intrebarea este daca tu stii ce este.
Dupa ce ca nici nu stii ce vrei, mai si te certi cu oamenii care vor sa te ajute.

Mdaaaa eu stiu ce e aia pagina ca am 3.

Tu totusi m-ai ajutat! Ca nu eram sigur ca acolo se posteaza.Da nu mai conteaza ca mi-am sters contul ca m-am enervat.Deci nu mai am treaba cu tine sau intrebarea asta.Pace!

Cine mai este ca tine? Pai bine maestre, 3 pagini si nu stii sa le folosesti?
Invata sa te porti frumos si sa vorbesti cum trebuie, mai ales cand ceri ajutor.

Bine am ramas cu 1 pentru ca una am sters-o si aia de pe twitter pai mi-am sters contul ca e mai bun facebook!

Si poate ca nu cer chiar numai pentru ajutor, poate vreau sa stiu ce credeti voi.

| ℵøℵαмε7655 a răspuns:

Ooooo tu nu vrei sa vezi cum arat nervos! Inebunesc! Fii atent! Ai inteles?

Lasa-l nu te cobora la nivelul lui e un copil ce sa ii ceri.

| Kattan a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Stiu ca este doar un copil, cu toate ca la 14 ani nu mai esti copil ci adolescent, dar nu suport o astfel de atitudine. Pe langa asta, nu i-am facut nimic happy

| RoseOfTheFire a răspuns (pentru Kattan):

Da stiu dar el tot cu mintea de copil a ramas ar fi trebuit sa fie recunoscator ca totusi mi-am pierdut timpul raspunzand la intrebarea lui dar nah are si el net si pune intrebari aiurea. Patetic!

Cum arati cand esti nervos? Daca nu vrei sa scrii mult poti pune o poza, ca deh, o poza face cat o mie de cuvinte.
De ce sa innebunesti? Asa de usor ti se infierbinta sangele?

Acest ''Tu-ti'' ce vrea sa insemne? In primul rand invata sa scrii corect si dupa mai vorbim baietaswinking

| Kattan a răspuns:

De ce te comporti in acest fel? Crezi ca te face mai barbat? Mai destept? Crezi ca in spatele tastaturii esti mai tare? Imi pare rau sa-ti spun, dar o astfel de atitudine nu te va ajuta.

| Kattan a răspuns:

Tu-ti = tu îƫi?

Mai du-te pe la scoala si dupa mai vorbim.

| Kattan a răspuns:

Pana acum eram retardat si ma luau dracii. acum sunt destept? Asa de usor te razgandesti?

| DianaBlajovan a răspuns (pentru Kattan):

De fapt mai e copil chiar dacă e adolescent, am observat că majoritatea chestiilor de copii au vârsta maximă de 14 ani. Și mai ales dacă e băiat atunci e copil.