E simplu ai in stanga o fereastra unde scrie compose new tweet tu scrii acolo ce ai nevoie si dupa dai jos pe tweet e simplu.
Nu trebuie sa tipi, nu este vina nimanui ca nu ai pus intrebarea cum trebuie.
Ai spus sa postezi. Ce vrei sa postezi? Cum adica pe pagina?
Ma baiatule eu am incercat sa te ajut tu daca nu esti in stare si nu sti ce sa faci nu e problema mea si pune intrebarea intr-un format mai corect.
Stii ce este aia pagina? Daca nu apai nici nu trebuia sa raspunzi!
Eu stiu ce este aceea o pagina, intrebarea este daca tu stii ce este.
Dupa ce ca nici nu stii ce vrei, mai si te certi cu oamenii care vor sa te ajute.
Tu totusi m-ai ajutat! Ca nu eram sigur ca acolo se posteaza.Da nu mai conteaza ca mi-am sters contul ca m-am enervat.Deci nu mai am treaba cu tine sau intrebarea asta.Pace!
Cine mai este ca tine? Pai bine maestre, 3 pagini si nu stii sa le folosesti?
Invata sa te porti frumos si sa vorbesti cum trebuie, mai ales cand ceri ajutor.
Bine am ramas cu 1 pentru ca una am sters-o si aia de pe twitter pai mi-am sters contul ca e mai bun facebook!
Si poate ca nu cer chiar numai pentru ajutor, poate vreau sa stiu ce credeti voi.
Stiu ca este doar un copil, cu toate ca la 14 ani nu mai esti copil ci adolescent, dar nu suport o astfel de atitudine. Pe langa asta, nu i-am facut nimic
Da stiu dar el tot cu mintea de copil a ramas ar fi trebuit sa fie recunoscator ca totusi mi-am pierdut timpul raspunzand la intrebarea lui dar nah are si el net si pune intrebari aiurea. Patetic!
Cum arati cand esti nervos? Daca nu vrei sa scrii mult poti pune o poza, ca deh, o poza face cat o mie de cuvinte.
De ce sa innebunesti? Asa de usor ti se infierbinta sangele?
Acest ''Tu-ti'' ce vrea sa insemne? In primul rand invata sa scrii corect si dupa mai vorbim baietas
De ce te comporti in acest fel? Crezi ca te face mai barbat? Mai destept? Crezi ca in spatele tastaturii esti mai tare? Imi pare rau sa-ti spun, dar o astfel de atitudine nu te va ajuta.
Pana acum eram retardat si ma luau dracii. acum sunt destept? Asa de usor te razgandesti?
De fapt mai e copil chiar dacă e adolescent, am observat că majoritatea chestiilor de copii au vârsta maximă de 14 ani. Și mai ales dacă e băiat atunci e copil.
anonim_4396 întreabă: