Nu are nimic. gandeste te ca ele sunt proictate sa functioneze cu toate componentele. nu a proiectat nimeni un laptop sa functioneze mai mult cu sa fara baterie. sunt multe modele la care alimentarea intra direct in baterie.
Nu e nici o problema.si eu il tin tot fara baterie pe al meu [pentru ca petrec foarte mult timp pe internet]si nu se intampla nimic.
Este indicat sa stai cu acumulatorul scos din laptop pentru ca atunci cand se descarca 1-2%, il incarca si ca orice acumulator se uzeaza daca este mentinut mereu la 100 %. Ca sa il menti in forma iti recomand sa il mai descarci si sa il incarci din cand in cand... altfel la fel, se uzeaza...
Bafta!
Nu are nici o problema daca ai bateria scoasa. Ba din contra nu ai uzura la baterie. Cu ups e chiar super ok in cazul caderiilor de tensiune.
Bine faci ca-l ti fara baterie pentru ca maresti viata bateriei dar daca il ti in priza in alta parte foarte RAU! Daca tot vrei sa-l ti in priza tine-l in laptop! Feresti laptopul de socuri electrice care l-ar putea strica. Socuri de astea nu sunt mereu dar cand sunt atunci bateria e bijuterie pentru laptop! Decizia e a ta!
Eu lucrez mult pe laptop si de aceea il tin in priza...am inteles stau fara baterie dar mai am o intrebare...eu o sa scot bateria si o sa o las ceva timp scoasa cum e mai bine sa o las incarcata 100% sau incarcata 50%
Eu folosesc laptopul 12 ore pe zi, la fel si colegii de la serviciu si nu scot bateria si m-a tinut deja 3 ani.
Cum sa stai bre cu ea scoasa? A fost facut sa stea cu bateria in el. Laptopul meu are doi ani aproape si tine aproape 3 ore bateria. Si e folosit nu asa. Cel mai bine stai cu bateria in el, dar foloseste-o o data pe saptamana macar. Ca altfel ti se duce.
Si eu tin laptopul cu bateria scoasa, dar sa ai grija sa nu te joci cu firul de alimentare ca daca l-ai scos imediat se stinge laptop-ul
Inteleg...dar eu as vrea totusi sa o tin scoasa...eu il tin prin UPS intrebarea mea e daca poate pati ceva din cauza ca e pe direct pe fir