| Prefelix a întrebat:

Sall, TPU.
Tata m-a pus sa imi aleg ce telefon as vrea ca cadou de craciun.
Care ar fi mai bun?:Iphone4 sau Nokia N8? Si care ar fi diferenta intre ele?

Răspuns Câştigător
| Ilusion :X a răspuns:

Prietene, daca ai vedea ce urat merge Nokia N8, te incurci in taste, am avut N8, iar acum am iPhone. Se vede diferenta dintre ele, alege iPhone, chiar daca costa mai mult, are mai multe avantaje decat NOKIA N8.

6 răspunsuri:
| Coryyyyy a răspuns:

Eu as alege Iphone 4, mie imi place ca e performant, are multe utilitati si e super!

| Robertttttttt a răspuns:

Iphone4 este mai delicat decat Nokia N8 dar amandoua is la fel de bune. Nokia n8 are o camera bestiala dar iphone-ul 4 e mult mai delicat si mai finutz. In locul tau as alege clar Iphone4 big grin

| demee002 a răspuns:

Eu zis ca iti infunzi o soseta in gura si o sa iti vina idei

| iushsm a răspuns:

Toti spun ca I-Phone,I-Phone.I-phone e o porcarie totala, il scapi pe jos, se sparge tot ecranul. Sunt grele tastele apesi nasol.Cel mai tare e N8. E super misto, printre cele mai bune de la Nokia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung Galaxy S II este superior ambelor telefoane datorita memoriei RAM de 1GB, datorita procesorului mai mare (Dual-core 1. 2GHz), datorita exranului Super Amoled care este mai rezistent decat ecranul lui Iphone 4 sau Nokia N8 si de asemenea datorita sistemului de operare Android si de asemenea Samsung Galaxy S II este mult mai ieftin ca Iphone 4.

| Prefelix explică (pentru demee002):

Ba,dildau iti infund eu o soseta in cur si o sa iti vina ideile ca prin minune big grin