| Dimitrix a întrebat:

Uite eu acum am 1050 RON cash in portofel. Merita sa mai strang inca 1500 RON (banii ii primesc de sarbatori si ziua mea in medie 200-400 RON) sa imi iau un laptop cat de cat decent sau sa imi cumpar un Nexus 7 cu 1000 de lei? PLZ HELP!

10 răspunsuri:
| Razvanp69 a răspuns:

Deci dupa parerea mea la 1500 Ron ala nu e laptop sa ma contrazica cineva daca gresesc. Un laptop "decent" ce vrei tu e undeva la 2000Ron. Si tableta arata destul de bine thinking are quat-core de1. 2GHz, 1 GB DDR3, e buna. Eu zic sa iti iei tableta ca sanse la un laptop nu prea ai, adica gasesti da numai petarde de merg 3 luni si dupa pui iar windows-ul.

| Broadband a răspuns:

Gasesti ma si laptopuri dar nu atat de performante adica procesor de 1.8 ghz 4 gb ram etc uite aici, daca vrei ceva performant de la 2500 ron in sus http://www.altex.ro/......s-free-dos

| Carmy21 a răspuns:

Mai bine iti iei un laptop.
Parerea mea. Acum faci ce vrei big grin.
Pa, pa.

| Narcis2007 a răspuns:

Depinde ce pc ai...

| SSWK a răspuns:

Merita sa astepti. De Paste mai sunt promotii pe la magazine, deci asteapta si vezi ce gasesti. Incearca Altex.

| Dimitrix explică (pentru Razvanp69):

Ba frate am zis ca am1000 ron si sa mai strang inca 1500 ( rezulta 2500) pentru laptop

| Dimitrix explică (pentru SSWK):

Frate eu nu vreau de la altex. am vzt un laprop pe pcgarage aia cam ce reduceri fac de paste?

| SSWK a răspuns (pentru Dimitrix):

Daca ai 2500RON pentru laptop, poti sa-ti iei un laptop decent de pa PCGARAGE. Eu ti-am sugerat ALTEX, pentru ca de multe ori, gasesti preturi mai bune acolo, aceeasi configuratie - testat de mine.
In orice caz, te hotarasti la un model, intri pe PRICE.RO si acolo dai o cautare dupa model si vezi unde-i cel mai bun raport de pret.

| laptopnews a răspuns:

Cred ca o sa-ti fie mai util laptop-ul!
Anunta-ne cand strangi toti banutii si revenim cu o recomandare de laptop! Succes!

| Razvanp69 a răspuns (pentru Dimitrix):

Am vazut un Asus cu i5 la 2500lei, are si placa video, ddr3, etc. e bun, dar pentru un sfat uita-te dupa orice altceva in afara de ACER.