| didaraluca a întrebat:

Sallut TPU am si eu un telefon Nokia E71 cu tastatura full qwerty made in Finlanda si as vrea si eu sa ma lamuri de ce nu pot sa-mi descarc teme pentru telefon de forma sis si tot nu merg spune ca nu sunt suportate am mai citi despre acest lucru si inca ceva vreau sa va spun ca telefonul este in engleza si eu am citi multe articole pe acesta tema si nu stiu de ce eu nu am "tools" in meniu, in meniu eu am doar urmatoare aplicatii: Phonebook, Messages, Log, Settings, Multimedia, File manager, Fun & Games, User profiles, Organizer, Services, Extra, Ebuddy. Acestea sunt toate aplicatiile pe care le am. Oare ma puteti ajuta ca as vrea sa aflu de ce nu pot sa imi instalez teme.

6 răspunsuri:
| katana21 a răspuns:

Uite am si eu acelasi tip de telefon nu merg teme pe el scuze si eu sufar pentru asta... m-ar ajuta o fundabig grin

| didaraluca explică:

Dar ce am putea face?

| didaraluca explică (pentru katana21):

Da dar eu am mai citi niste articole si nu stiu de ce la mine nu este tools?

| katana21 a răspuns:

Nu se poate face nimic la acest telefon am incercat sa bag si jad si jar si nimic scuze... Funda?

| Pc_Stu_1988 a răspuns:

Acest telefon e un fals.o replica deageaba scrie ca e made in finland. nu e original de aceea nu poti instala nimic

| BigLike a răspuns (pentru didaraluca):

Tools inseamna Unelte asa ca ai Settings in loc de tools FUNDA?