| eduardo122 a întrebat:

Salu TPU. am si eu un laptop HP 6730b si nu imi mai merge ca lumea tastatura. am auzit ca poate fi si de la driver, am si curatat butoanele respective cu grija, cand apas un buton, gen se arata unul din butoanele respective care nu merg repetanduse, ori mai merg dar o secunda maxim...(tot repetate de exemplu : rrrrrrrrrrrrrr), Daca stie cineva care se pricepe dau funda! Eu zic ca cel mai bine il duc la un service nu?
Cred ca am scapat si putina apa pe ea. asta poate fii cauza?

6 răspunsuri:
| miTzuliK93 a răspuns:

Adica, atunci cand apesi un buton repeta caracterul specific de mai multe ori, nu? Asta vrei sa zici? Daca da, atunci butonul nu e ficat ca lumea acolo. (ori cauciucul) E sensibil la atingere si 'printeaza' de mai multe ori caracterul. Du-l la service pentru curatare mai buna.

| eduardo122 explică (pentru miTzuliK93):

Cand apas un buton se repeta unul din butoanele care nu merg, gen: apas n si imi apare rrrrrrrrrrrrrrrrrr ....trebuie dus la un service.

| K0sti a răspuns (pentru eduardo122):

Pai daca ai scapat apa ce te mai miri? Oricum tastaturile de laptop nu se repara, sunt capsate, nu se pot desface. Adica poti, da nu o mai faci la loc!

| eduardo122 explică (pentru K0sti):

Pf... a fos o picatura. dar a stat mai mult deoarece am vazut-o tarziu.

| K0sti a răspuns (pentru eduardo122):

De la o picatura...nu prea avea ce sa se intample! Daca a fost numai o picatura!

| eduardo122 explică (pentru K0sti):

Serios. A fost doar intre 2 taste. acuma nu stiu. il duc la un service. si nu intre alea care nu merg.