Pai daca nu ai nevoie de casetofon, mp3, 4,5, ia-ti mobilul cu tine.Ai stiri la discretie,muzica de care doresti, timpul probabil, pe tot mapamondul, retea sigur vei avea ca doar nu pleci in muntii Tatra, asa ca ce sa mai dai bani aiurea pe un radio!
Mobilele nu prea au semnal bun la receptia radio (cel putin al meu nu are), in plus cam toate au receptor doar fm in ele... si ce posturi fm ai sa zicem prin retezat/bucegi/bistritei (poate doar europa fm si radio vocea evangheliei). In plus mai e o chestie de autonomie, daca sunt plecat sa zicem 7 zile cu cortul, iti garantez ca raman fara baterie. Mobilul la munte si in zone din astea de slabaticie (de aici exclud marea evident) trebuie folosit doar in cazuri de urgenta (mai ales cand ai chef sa stai mai mult), 112 sau telefoane de genu "mama testamentul meu e in sertarul din mijloc, de la noptiera din dreapta" .
Am inteles... oricum ti-am spus in spirit de gluma. Am stiut de ce ai nevoie si daca as fi putut, te ajutam cu mare placere.Iti doresc sejur placut!