| bogdano11 a întrebat:

Acum cateva saptamani mi-am instalat win7 pe 64 biti, problema este ca in driverul C scade memoria si nu stiu de ce. daca ste nevoie pot face un screenshot cu programele instalate poate puteti spune care ocupa atat... din 100 gb mai am 65. FUNDa

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai relax eu din 1Tera cat aveam am acum 931, deci iti dai seama la mine a ocupat 69 straight face asa este windows 7 cred pe 64bit happy dar nu ma plang atata timp cat am 1 tera big grin

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi calculaează și tu. Windows-ul nu ocupă așa mult ci programele care bănueisc că îs jocuri.Alea ocupă mai mult spațiu că de regulă toate îs peste un Gb în dimensiune, la care se mai adaugă și rezidurile de la Automatic updates și fișierele acumulate în folderele temp(cele temporare care face ca Windows-ul să se sufoce în propriile lui deșeuri) de user și din Windows precum și al descărcăriilor reziduale din Downloads(dacă e cazul și folosești un browser în gen Google Chrome și nu l-ai setat cum trebuie)
Deci în Drive-ul driver-ul e un program ce face lăgătura între hardware și S.O.) C: este oarecum normal să crească în dimensiuni că așa e creat Windows-ul.Succes

| doctorandus a răspuns:

Dezactiveaza System Restore. In general acest Windows e foarte mare.

| bogdano11 explică (pentru DeyCj):

Jocurile le am pe toate in D nu am niciun jocc in C