| AndyOctav a întrebat:

Acum o saptamana mi-am cumparat un Philips w3500 Quad Core 1.3 ghz. Telefonul se descurca bine la jocuri. Problema este ca atunci cand ma joc telefonul frige intr-un singur loc si anume langa camera, am auzit ca acolo ar fi procesorul. Astept pareri, telefonul este nou bateria ramane la o temperatura normala dar vreau sa stiu daca este normal ca procesorul sa friga.

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Dupa o sesiune cam indelungata de gaming este foarte normal ca un telefon sa se incinga, am vazut cateva poze pe net, ira capacul este din plastic, ceea ce nu este tocmai un bun absorbant de caldura. Acum nici nu este foarte normal ca telefonul sa se incinga foarte tare, depinde ce intelegi tu prin ''incins''.

5 răspunsuri:
| M3K4N0ID a răspuns:

Da este normal deoarece acele jocuri sunt prea mari si se supraa-incalzeste, si procesorul este foarte aproape de mana ta!

| sltlp a răspuns:

Cand te joci la toate telefoanele, in functie de cat de solicitant e si jocul, incep sa friga. Bateria si procesorul. la tine e bine ca nu frige si bateria, si doar procesorul. Oricum, e normal.

| SouLIce a răspuns:

Este perfect normal sa se incalzeasca cand te joci

| AndyOctav explică (pentru Jipa95):

Cred ca este si din cauza ca este Quad Core... Am cativa prieteni care au Telefon cu un singur nucleu si n-au nici pe d*****. Am un coleg cu S3 si tot asa pateste dupa ce joaca (Asphalt 8 big grin)

| AndyOctav explică (pentru Jipa95):

Am uitat sa mentionez ca dupe ce se ''incinge'' in mai putin de 1 minut s-a racit complet big grin (dupa ce am terminat cu jucatu')