| hulkwirine a întrebat:

ajutor! va rog frumos sa-mi spuneti urgent daca exista vreo posibilitate sa-mi gasesc telefonul si restul! deci casa noastra a fost jefuita mi s-a furat totul laptop, Nikon foarte bun, iphone 4, ale parintilor iphone 3, si bijuterii! am anuntat politia si dupa ce au perchezition au spus ca cind vor avea ceva nou ne va anunta! exista vreo programa ceva care as pune-o pe pc si as putea sa vad unde se afla telefonul?

9 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Daca esti dintr-un orasel mic poti incerca la centrele de amanet sa vezi de au la amanet ceva din lucrurile sustrase, in rest la fel de ai talcioc, tirg cauta sai poate ai sansa sa gasesti ceva.Imi pare rau de aceasta nefericita intamplare.
Iphone 4 are activat gps ul in momentul furtului, asa ai sansa de al gasi deoarece este un telef destept.
Daca ai abonament, poate cu o cerere la cei de la care ai abonamentul, telefonul poate fi detectat oriunde in tara dupa imei -ul lui chiar de i sa inlocuit cartela! Bafta multa.

| NopeCheers a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu operatori de la Vodafone, Orange, Cosmote ( prin cine ai tu ) sa vezi daca sa mai dat urma de acele telefoane. Daca aveai o aplicatie gen LookOut iti gaseai telefon-ul pierdut prin intermediul calcualtorului... sper ca te-am ajutat cat de cat. s-ar putea daca ii prind pe acei hoti in aceeiasi zona sa aiba si lucrurile voastre. IMPORTANT : dati disparute telefoanele ca o sa se foloseasca de Credit, etc, sunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa platesti niste agenti care sa se ocupe de cautarea hotilor.

| AgathaRo a răspuns:

In majoritatea cazurilor bunurile nu sunt recuperate insa ce poti sa faci este sa te duci la Orange/cosmote/Vodafone si cer sa blocheze seriile telefonelor in retea.Nustiu insa daca ai imeiul telefoanelor sa vezi ce cartele sunt bagate in ea asta doar la CGS (computer generated solutions) e o firma afiliata la fiecare retea cei care se ocupa cu relatii cu clientii. Vreun angajat al cgs este sa poata da cu parerea pe TPU.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De ce am impresia ca faci trolling si ca trebuia sa postezi la T/A?

| DauFinPreaDivin a răspuns:

Aha...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru tputputpu123):

Stii foarte bine care e nivelul politiei din Romania.

Răspuns utilizator avertizat