| Luisan_Lincan_1996 a întrebat:

Salut all, Am si eu o problema cu pc-ul, am luat un virus care nu ma lasa sa descarc nimic se opreste la 99%.

Ce sa fac? crying

5 răspunsuri:
| CaTTaLLiNN a răspuns:

Pai daca este un virus ar trebui sa formatezi intreg PC-ul deoarece nu cred ca virusul este doar in C:// s-ar putea si in D://
Funda?:S

| Scarlatina a răspuns:

Trebuie sa reinstalezi windowsul, dar cand il reinstalezi sterge tot din el, deoarece acel virus se poate afla si prin D/E sau mergi la un prieten si roaga-l sa-ti dea un stick pe care sa-ti pui un antivirus bun, incearca AVG.

| DeyCj a răspuns (pentru Scarlatina):

Adevărat.Dar dacă faci o devirusare externă cu un antivirus butat de pe un Cd, acesta va scana și datele, deci le va dezinfecta și repara dacă se poate face asta, daca nu ce îi infectat le va șterge.

| DeyCj a răspuns:

Să efecuezi o devirusare folosind un antivirus extern butat de pe un CD.Această metodă va dezinfecta datele din calculator, va dezinfecta sectoarele de boot infectate și va elimina virusul ce îți crează problema.
Dacă sistemul este distrus așa de tare încât este aproape inoperabil și după devirusare, optimizare și stabilizare sistem, atunci salvează datele din calculator și resoftează sistemul. Dacă ești din Cluj, Turda sau Câmpia Turzii ia legătura cu mine și îți rezolv problema acasă. Tarif 20 Ron/ora de lucru efectiv.Succes

| Scarlatina a răspuns:

In general antivirusul AVG sterge tot ce e infectat. Daca un program este bolnav grav, antivirusul nu-ti va mai cere permisiunea daca sa stearga acel program sau nu, il sterge automat. Daca unele programe nu sunt chiar asa de bolnave, antivirusul te va intreba, daca sa le pastreze sau sa le stearga. In general recomand Reinstalarea Windowsului.