Tie iti face bottleneck placa video cu procesorul e prea slab procesorul pentru placa video, de asta ai dropuri mari. Normal ar fi sa iei cpu i5 (2 cores 4 threads macar) acuma ai 2 cores 2 threads. Sunt 100% sigur ca iti face bottleneck. Daca iei ultimate driver update la placa video poate se stabilizeaza putin, eu asa cred. Dar ia alt cpu si ai rezolvat. Un i5 e 800 lei nu e asa mult. Bafta. Scuze ca nu am crezut, am uitat de placa video ca e mai tare, m-am luat numai dupa cpu. Jocu merge hibrid, si cpu si gpu si de asta face dropuri.
Urca si tu frecventa procesorului grafic si a memoriei placii video la maxim din overdrive. Probabil a ta a fost overclokata de cineva sau chiar de tine, si de aici acel boost de fps-uri.
Nu te supara dar cred ca minti. Cu dual core nu ai avut tu 100+ fps in lol pe highest graphics. Eu am i7 cpu si placa video gtx770m in oc puternic abia imi da 450 fps pe highest. Pe celalalt laptop dual core imi da 27 fps. Cum scoti tu 100+ fps la dual core? LOL e un joc ce merge pe procesor mai mult decat pe placa video, ceva de genu 60% cpu, 40% gpu. Din cate am vazut la mine la utilizations. Desi celelalte jocuri merg 80% gpu 20% cpu, acuma fiecare a facut cum a vrut jocurile.
Pai acua am 80-100 FPS-uri, cum sa nu ma crezi? Inainte sa vina minioni am 150, dar apoi scade brusc la 80-100 :), nu stiu cum se face poza la ce ai zis tu da ma gandesc ca asta e bine :)
http://imgur.com/JzvbgkE
FloFlorentina întreabă: