| Andrei199114 a întrebat:

Salut am aplicat pasta termica pe procesor am pus 2 picaturi, vad ca inca am 70-80*C straight face Va rog ajutati-ma

5 răspunsuri:
| OdetteSs0000 a răspuns:

Ce ai facut esti nebun?

| gelu1970 a răspuns:

Pasta termica nu se pune in cantitate mare, dar nici cu picatura. inainte sa o aplici trebuie sa cureti cu alcool microprocesadorul si disipadorul metalic ce il montezi deasupra microprocesadorului. alcool de 98, sau cel putin alcool sanitar de 96 grade. dupa aceea se aplica pasta pe micro in asa fel incat sa rezulte o capa subtire si omogena de aproximativ 0, 4 mm. pasta o intinzi cu ajutorul unui card sau o bucata de carton flexibil. cu calm si rabdare cand totul e uniform, pe toata suprafata micro, poti monta disipadorul de aluminiu sau cupru, si ventilatorul. si acesta din urma cu grija si sa fie perfect montat pe micro. daca faci toate acestea o sa vezi ca nu o sa ai temperaturi inalte. si in cazul in care continua sa urce temperatura, motivul e altul. mult noroc, si fara teama. nu e mare filosofie. https://www.youtube.com/watch?v=LqVbxttFBmY

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si de procesor, carcasa, bla bla... Eu am avut temperatura la el si de 100 si ceva laughing Si in IDLE are 60-70, dar nu-mi face figuri.

| Andrei199114 explică (pentru gelu1970):

Jocuri nu fac figuri merg ok ....totusi am temperaturi mari la procesor

| gelu1970 a răspuns (pentru Andrei199114):

Scrie-mi caracteristicile calculatorulu, grafica, micro, etc, si instaleaza speecy si vezi ce temperaturi iti pune. speecy e gratuit.