| iPhone44s a întrebat:

Am assassin's creed brotherhood si imi merge sacadat nust ce are.Am procesor de 3.00GHz Intel(R)Pentium(R), placa video 1gb Radeon HD 4350, si 1.5gb RAM si un hard de 80gb, daca mias baga assassin's creed 2 tot asa ar merge? Astept raspuns. Dau FUNDA primului raspuns convingator.

4 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Calculatorul tau nu indeplineste cerintele minime pentru a rula jocul. Assassin's Creed 2 are aceleasi cerinte ca Brotherhood, deci tot sacadat o sa-ti mearga.
Pentru un gameplay fluent ai nevoie de un procesor dual-core si de placa video 8800GT sau mai buna.

| iPhone44s explică (pentru Zangetsu):

Daca imi mai adaug 2gb rami o sa imi meraga fluient?

| imaqtpie a răspuns (pentru iPhone44s):

Nu, iti trebuie procesor si placa video mai bun

| Atrix a răspuns:

Pt a vedea cat de bine iti merge un joc intra aici:http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

alegi un joc din marea lista de jocuri si dai pe can you run it.
Si iti va da rezultatele cu cerintele pentru minim si pentru recomanded iar daca nu vei indeplini o cerinta la minim sau la recomanded iti va arata cu rosu numele componenteti.
De exemplu pe siteul care ti l-am scris imi zice ca indeplinesc cerintele la minimum pentru AC Brotherhood insa la recomanded nu(din cauza placii video) si brotherhoodu merge aproximativ bine pe cea mai mica grafica.