Daca nu te pricepi deloc...stai in banca ta, mai cunosc cateva cazuri cand si-au pierdut IMEI-ul facand asta; daca cunosti pe cineva specializat, fa-o, altfel, nu se merita riscul.
Sa fim seriosi, chiar te deranjeaza atat de mult ca nu poti sa stergi anumite aplicatii din telefon? Caci cam asta ar fi beneficiul principal.
La update android( daca e versiune oficiala, de la producator) nu ai ce sa patesti - daca iti da eroare, isi da restart apoi revine la androidul vechi fara probleme.(update la unele versiuni mai noi de android repara unele erori, si telefonul functioneaza mai bine in general, alteori...nu).
Cam asta e, tu hotarasti ce e de facut!
Dupa ce il rootezi ai acces la niste fisiere la care ar putea avea doar cei care l-au creat, am avut xperia mini si l-am rootat pentru ca trebuia sa ii fac ceva special...in cel mai rau caz, daca ai pprobleme la rootare ii reinstalezi softul, cand faci update la android poti beneficia de noile servicii oferite de noua versiune..nu apar daune in timpul updateului la OS!
Pai pot sa fac update fara rootare? si am vazut pe un site ca nu pot sa pun jocuri/aplicatii pe card fara rootare, ca sa pot baga si pe card
Cum sa nu...dai direct de pe SD...fa un back up inainte la tot ce ai in tel