anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am dat duminica o comanda de un Samsung galaxy Gio de la eMAG si am primit un mesaj ca astazi vine curierul si nu stiu nu mai am rabdare.Deci intrebarea este poate ca acest telefon livrat sa fie zgariat sau altceva? Funda_vot celor care imi spun din propriile experiente PS:Am bifat casuta ca sa imi aduca telefon nou si ambalat.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Are probleme ceri altul si gata. doar e in garantie. vezi sa desfaci coletul de fata cu curierul.

| SimaRobertLucian96 a răspuns:

Eu am cumparat un telefon de la ei si mi l-au trimis perfect sigilat, original si fara defecte. Funda?

| DraGfirE a răspuns:

Sincer sa fiu eu mi-am luat multe de la ei si deocamdata nimic nu s-o intamplat am mai citit pe anumite site-uri ca respectivul telefon sau accesoriu e zgariat sau defect da se mai intampla dar de obicei ei is de incredere.

| Exxtremus a răspuns:

Til aduce pana la ora 12 maxim si nu o sa aiba nici o minicleopida de miniprafuletz pe ea. Sigilat deci fara nimic pe elhappy

| rpushtiu a răspuns (pentru suntserios):

Stiam ca nu poti pur si simplu sa desfaci coletul in fata curierului! telefonul ar trebui sa fie ok daca este de la eMAG si este nou! dar in orice caz cum ajungi acasa sa il butonezi verifici toate functiile mobilului happy

| IgoToHellForThis a răspuns:

Da.Logic verfici coletul in fata lor nu are cum sa fie zgariat sa ceva.Si totusi eMag e firma destul de mare nu cred ca si'ar permite sa faca asa ceva.Si eu am comandat acelasi telefon de craciun rolling on the floor