| Cineva2424 a întrebat:

Salut,am facut o mica prostie la tableta pc, am sters ceva care avea numel android. si inca ceva si de atunci imi da cam mereu o eroare: procesul android media fost oprit ceva de genu.Nu ma mai pot conecta nici la magazinul play.Ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| SGFlorinel a răspuns:

La resetare soft se sterg pozele/video/muzica din memoria ei. La actualizare soft nu se sterg. Ca sa ii faci actualizarea trebuie sa te conectezi la un router-internet si din tableta intri Meniu>Setari>Soft/Despre Tableta (nu stiu sigur deoarece nu am tableta)> Actualizare Soft>Actualizare

6 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Daca nu te pricepi, recomandarea ar fi sa mergi la un service autorizat in astfel de probleme. Succes!

| WhatheWow a răspuns:

Vezi că trebuie să aibă o funcție de actualizare. Încearcă să-i faci actualizare și poate se repară.

| SGFlorinel a răspuns:

Ai 3 variate: 1 - ii dai actualizare la soft; 2- resetare la tableta sau 3-o duci in service.

| Cineva2424 explică (pentru SGFlorinel):

Si cum ii dau actualizare? Nu prea as vrea resetare deoarece se sterg toate.O sa incerc cu actualizarea daca nu o sa ii fac o resetare

| SGFlorinel a răspuns:

PS: Daca tableta suporta si cartela sim, ai foarte mare grija ca cat Mb internet mai ai pentru ca apoi incepe sa descarce contracost.

| sikmariusik a răspuns:

Cred ca singura solutie ar fi resoftarea!
Indicat este sa te duci la un service sau garantie(zile doar ca nu mai merge si nu ai habar ce s-a intamplat). Daca te crezi in stare cauta tutoriale pe net cum se resofteaza