La resetare soft se sterg pozele/video/muzica din memoria ei. La actualizare soft nu se sterg. Ca sa ii faci actualizarea trebuie sa te conectezi la un router-internet si din tableta intri Meniu>Setari>Soft/Despre Tableta (nu stiu sigur deoarece nu am tableta)> Actualizare Soft>Actualizare
Cred ca singura solutie ar fi resoftarea!
Indicat este sa te duci la un service sau garantie(zile doar ca nu mai merge si nu ai habar ce s-a intamplat). Daca te crezi in stare cauta tutoriale pe net cum se resofteaza
Vezi că trebuie să aibă o funcție de actualizare. Încearcă să-i faci actualizare și poate se repară.
Ai 3 variate: 1 - ii dai actualizare la soft; 2- resetare la tableta sau 3-o duci in service.
Si cum ii dau actualizare? Nu prea as vrea resetare deoarece se sterg toate.O sa incerc cu actualizarea daca nu o sa ii fac o resetare
PS: Daca tableta suporta si cartela sim, ai foarte mare grija ca cat Mb internet mai ai pentru ca apoi incepe sa descarce contracost.
Daca nu te pricepi, recomandarea ar fi sa mergi la un service autorizat in astfel de probleme. Succes!
anonim_4396 întreabă: