De acord să copieze. Dar, da, poate încerca HDD Low Level Format. E un program care există în miniXP de pe Hiren's Boot CD, dar există și aparte. De preferință să seteze IDE compatible in loc de AHCI înainte de a formata discul.
Nu. Salvează toate datele pe care vrei să le păstrezi pe altceva și pe urmă HDD Low Level Format.
Da, poti sa faci. BACKUP, URGENT! Cum a zis si doctorandus, un format low-level e posibil sa rezolve, dar nu te astepta sa te tina mult si bine.
Daca e rosu inseamna ca e peste ce poate el sa realoce. Copiaza daca ai ceva important si ia altul. Poti sa incerci low level format, dar daca sunt prea multe sectoare nasoale nu o sa aiba de unde sa realoce.
M-am gandit sa il schimb cu un SSD.Ce parere ai de cele de la ADATA?
Da, corect, riscul este ca dupa LLF sa nu mai functioneze deloc. Make it or break it.
Nu stiu, mie-mi plac Samsung. Si in niciun caz QLC.
Cam cat crezi ca o sa mai tina? O sa il folosesc strict pentru cursuri online.Singurul lucru care aparea ca nu ar fi in regula era numarul de sectoare instabile, in rest totul parea in regula.Am folosit CrystalDiskInfo si imi arata:Atentie.Si am mai folosit Disk Drill unde scria:BAD.
Nu stiu. Am avut un hard disc IDE care a tipat timp de 8 ani ca e gata sa cedeze.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: