Da,ai vizualizari multe si acum iti scrie "peste" si nu iti mai arata "+" si asa cum a zis CMV1994, abia peste cateva zile vei avea numarul exact. Apasa click pe acel"peste 301 de vizualizari"
P.S.Ti-am lasat like-ul asa cum am zis, m-am si abonat
Salut,treaba sta in felul urmator, daca este vizionat de foarte multe persoane, iti arata un + in fata(ex: +301 de vizionari).Dar acum cred ca la tine nu mai sunt vizualizatori care sa-ti urmareasca clipul.Da-mi si mie linkul, il voi viziona si-ti voi da un like, iar dupa sa-mi spui daca-ti apar like-ul si vizionarea la detalii
Scrie 301+ adică este un video foarte vizualizat şi momentan nu poate să calculeze vizualizările deoarece cresc foarte repede dar o să îţi calculeze numărul vizualizărilor exacte când nu vor mai creşte atât de repede.
Baftă
Https://www.youtube.com/watch?v=JBuwgWJx-bQ
Scrie Peste 301 de vizualizari
Daca videoclipul a facut rapid vizualizarile, s-a activat un altgoritm implementat de cei de la youtube pentru a evita afisarea unor vizualizari false prin diferite metode. Asta inseamna ca vizualizarile s-au oprit pentru a fi verificate dar nu iti face griji, dupa verificare ti se va afisa numarul real al vizualizarilor chiar daca acestea s-au oprit la 301.
Si ca sa iti confirm:
http://www.gric.ro/......e-youtube/
Asa se blocheaza cand faci multe vizionari dintr-o data! Iti va aparea numarul de vizionari exact peste 1-2 zile cand se actualizeaza!