Logic, orice placa video se potriveste oricarui hardware (componente) oricarui PC, daca are acelasi slot. Iti va merge Placa mea video a trecut prin 3 placi de baza ( daca imi schimb PC-ul asa de des mai uit sa-m i iau o placa video noua ) Iti garantez 99, 9999% ca va merge, si cele 0. 00001% sanse ca sa nu mearga constau in defectul placii video, si daca are garantie o shimba, deci sunt sanse de 100% sa ai acea placa video in PC
OK mersi pentru informatie...voi da comanda de acea placa si sper sa fie cum zici u 100%
Va fi, iti spun eu, trimite-mi un mesaj cand sosese placa
Salut mi-a sosit placa dar nu am pus-o...am citit eu pe acolo si am vazut ca suporta windows vista si 7...eu am xp o merge sau trebuie sa imi bag vista sau 7? pentru jocuri care e mai bun?
Pai daca ai instalat deja XP-ul incearca sa vezi daca merge. Daca e PC-ul e nou si curat mai bine iti instalezi 7-ele, ca Vista... nu e prea bun. Win7 e mai bun decat XP, dar mie 1 sau 2 jucuri imi faceu figuri (cei drept erau mai vechi ). Dar pentru jocurile noi merge mult mai bine, si 7-ele nu se ingreuneaza in timp asa ca XP
Incearc'o bag'o in calculator si sa vezi daca merge daca ti se potriveste Funda?
Pai! eu am intrebat daca se potriveste sistemului ca sa o cumpar...nu am placa!
Pai i-ati placa video.
boboboy98 întreabă: