| AndreyCryss a întrebat:

am in pc aceste piese:
Procesor AMD Athlon x2 255 3.1 GHz
Placa de baza Gigabyte M68MT-D3P
Memorie Kingston 4GB, DDR3, 1333MHz, CL9 ValueRam
Sursa Inter-Tech Energon 550W
dar nu am placa video...ma intrebam daca se potriveste sistemului meu o placa video Sapphire AMD Radeon HD 5670, 1024MB, GDDR5

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Logic, orice placa video se potriveste oricarui hardware (componente) oricarui PC, daca are acelasi slot. Iti va mergewinking Placa mea video a trecut prin 3 placi de baza ( daca imi schimb PC-ul asa de des mai uit sa-m i iau o placa video noua happy ) Iti garantez 99, 9999% ca va merge, si cele 0. 00001% sanse ca sa nu mearga constau in defectul placii video, si daca are garantie o shimba, deci sunt sanse de 100% sa ai acea placa video in PCwinking

| AndreyCryss explică (pentru introduaicinumele):

OK mersi pentru informatie...voi da comanda de acea placa si sper sa fie cum zici u 100%tongue

| introduaicinumele a răspuns (pentru AndreyCryss):

Va fi, iti spun eu, trimite-mi un mesaj cand sosese placahappy

| AndreyCryss explică (pentru introduaicinumele):

Saluthappy mi-a sosit placa dar nu am pus-o...am citit eu pe acolo si am vazut ca suporta windows vista si 7...eu am xp o merge sau trebuie sa imi bag vista sau 7? pentru jocuri care e mai bun?

| introduaicinumele a răspuns (pentru AndreyCryss):

Pai daca ai instalat deja XP-ul incearca sa vezi daca merge. Daca e PC-ul e nou si curat mai bine iti instalezi 7-ele, ca Vista... nu e prea bun. Win7 e mai bun decat XP, dar mie 1 sau 2 jucuri imi faceu figuri (cei drept erau mai vechibig grin ). Dar pentru jocurile noi merge mult mai bine, si 7-ele nu se ingreuneaza in timp asa ca XPbig grin

8 răspunsuri:
| IsaBeLLaa a răspuns:

Incearc'o bag'o in calculator si sa vezi daca mergewinking daca ti se potriveste Funda?

| AndreyCryss explică (pentru IsaBeLLaa):

Pai! eu am intrebat daca se potriveste sistemului ca sa o cumpar...nu am placa!

| IsaBeLLaa a răspuns (pentru AndreyCryss):

Pai i-ati placa video.happy

| IsaBeLLaa a răspuns:

Incearc'o bag'o in calculator si sa vezi daca mergewinking daca ti se potriveste