Logic, orice placa video se potriveste oricarui hardware (componente) oricarui PC, daca are acelasi slot. Iti va merge Placa mea video a trecut prin 3 placi de baza ( daca imi schimb PC-ul asa de des mai uit sa-m i iau o placa video noua ) Iti garantez 99, 9999% ca va merge, si cele 0. 00001% sanse ca sa nu mearga constau in defectul placii video, si daca are garantie o shimba, deci sunt sanse de 100% sa ai acea placa video in PC
Incearc'o bag'o in calculator si sa vezi daca merge daca ti se potriveste Funda?
Pai! eu am intrebat daca se potriveste sistemului ca sa o cumpar...nu am placa!
OK mersi pentru informatie...voi da comanda de acea placa si sper sa fie cum zici u 100%
Va fi, iti spun eu, trimite-mi un mesaj cand sosese placa
Salut mi-a sosit placa dar nu am pus-o...am citit eu pe acolo si am vazut ca suporta windows vista si 7...eu am xp o merge sau trebuie sa imi bag vista sau 7? pentru jocuri care e mai bun?
Pai daca ai instalat deja XP-ul incearca sa vezi daca merge. Daca e PC-ul e nou si curat mai bine iti instalezi 7-ele, ca Vista... nu e prea bun. Win7 e mai bun decat XP, dar mie 1 sau 2 jucuri imi faceu figuri (cei drept erau mai vechi ). Dar pentru jocurile noi merge mult mai bine, si 7-ele nu se ingreuneaza in timp asa ca XP
boboboy98 întreabă: