Aici e problema din Nero Eu am avut aceiasi problema. Ia alt Nero. Daca nu merge, incearca alt CD \DVD. Altceva nu vad ce ar pute fi.
Te sfatuiesc sa folosesti "Astroburn Lite" (Free), e mic si simplu de folosit... daca nu merge cu asta inseamna ca ai o problema cu unitatea optica. Oricum la Nero ai 2 optiuni: Poti sa scrii date pe CD/DVD sau sa faci o imagine din acele date (Image Recorder), Daca la tine iti face imagine, inseamna ca nu e configurat bine, dar nu te chinui degeaba, foloseste Astroburn, daca vrei mai multe optiuni, spune-mi si iti spun alt program.
Frate fi atent, e o prostie majoritatea romanilor stiu de nero, incearca alte programe, scrie pe google programe de facut cd-dvd, si o sa gasesti 100%
Deci uite ce trebuie sa faci
ia-ti nero star smart http://www.brothersoft.com/nero-startsmart-59638.html
apoi cauti codu lui pe WWW.SERIALS.WS
si totul o sa-ti mearga si eu tot asa am facut;)
E de la cd e stricat din fabrica am nimerit si eu multe sau de la nero nu ai licenta si daca nu ai licenta iti da fel si fel de unitati opitce image recorder...
Multumesc,era de la cd-r, care de fapt era un cd-rom si nu facea cd-uri, doar citea deja inscriptionate, multumesc pentru raspuns
Mersi mult, nu stiam ca de fapt aveam un cd-rom nu cd-writer, mersi inca o data pentru ajutor
faraon87 întreabă: