Întrebare recomandată | kenNNzorFTW a întrebat:

Salut, am instalat si eu aseara windows 7 pe pc, problema este urmatoarea : nu merge internetul. am cautat sa vad modelul placii de retea dar nu cred ca am asa ceva.o solutie rapida? multumesc mult

Răspuns Câştigător
| SoapMactavish a răspuns:

Nu ai drivelrul de internet instalat. cauta pe net realtek enthernet dirver windows 7winking la mine era la fel. big grin

8 răspunsuri:
| king4aday a răspuns:

Incearca prograum asta, e gratuit. Iti recunoaste componentele din sistem si cauta drivere pentru ele.
http://3dp_chip.en.softonic.com/

| florin1979 a răspuns:

Spune ce placa de baza ai, iti dau un link apoi sa descarci driverul LAN tu il descarci pe pc-ul pe care esti, il copii pe un stick, apoi il copii in pc-ul fara net si il instalezi. alta solutie nu ai. spune exact modelul placii de baza. daca ai cd-ul cu drivere a placii de baza este mai ok. astept raspuns urgent, in 10 minute inchid pc-ul am treaba.

| kenNNzorFTW explică (pentru florin1979):

Gigabyte g41mt-s2pt acesta este modelul

| danikee a răspuns:

laughing) cum sa descarce program pentru drivere daca nu are net? laughing) Belea... De obicei cand instalez windowsul las net-ul conectat la PC si ar trebui sa functioneze net-ul dupa instalarea windowsului dar fara driver-ul Enthernet Controler. Dupa descarci programe pentru drinere... Daca nu ai facut asa ia in considerare raspunsul lui florin happy bafta

| kenNNzorFTW explică:

Multumesc mult, am instalat realtek enthernet si merge ok.

Răspuns utilizator avertizat