Depinde ce vrei sa inveti. Daca vrei sa faci aplicatii doar pe partea vizuala ca pana acum nu are rost sa te apuci de altceva. Cu toate aste programare se incepe cu programarea procedurala, in consola nu direct la partea vizuala.
Salut,
Intrebarea este putin ciudata, deoarece sunt relativ rare aplicatiile de consola de windows.
In plus nu prea mi-e clar ce anume ai putea sa inveti sau sa exersezi.
Java seamana mult la sintaxa cu c#-ul. Dar cam atat. Acolo este o alta discutie.
Parerea mea personala este ca ar trebui sa te specializezi pe o chestie si sa o tii pe aia.
Sunt atat de multe de invatat pe orice tehnologie ai apuca-o, incat na... nu poti sa fii bun in ambele.
Chiar nu poti si nu ai motive.
Alege-ti una care crezi ca to se potriveste si mergi cu aia.
Programare procedurala am facut in facultate.deci am cunostinte cat de cat. dar voiam sa ma ajute si la invatarea java. nu stiu care e mai cautata acum la un job.
La un job trebuie sa stii programare in principiu. Ca tu te axezi pe un anume limbaj aia e dorinta ta, insa nu vei face niciodata in realitate la un proiect serios totul cap coada (si aici ma refer atat la partea vizuala cat si cea functionala din spate) asa ca te vei adapta cerintelor pe moment.
IngerG întreabă: