| SorescuStefan a întrebat:

Am luat un laptop la un pret bun care are Nvidia Geforce 850M (daca va intereseaza: http://www.bocris.ro/......2gb-156-hd si as vrea sa ii duc placa video putin peste maxin (sa mai faca 5-7 fps pe jocurile heavy? Sau cat sa fie stable. Adica, sa nu ma trezesc ca imi arde sau nu imi mai merge. Am luat MSI Afterburner cu Heaven Benchmark pentru a ii da un pic de overclock dar, nu ma lasa sa schimb Core clockul sau Memmory clock. Cand dau "Apply" le duce de unde le schimbasem. De ce? Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat. :)

5 răspunsuri:
| AlexrAul456 a răspuns:

De ce vrei sa overlockezi placa video? Este o placa video buna (asta o am si eu ) si duce orice joc din 2015 pe med si jocurile anterioare pe high si ultra. Dupa parerea mea nu ar trebui sa o overlockezi.

| Jipa95 a răspuns:

Daca nu stiai, bios-ul de pe un laptop este limitat, ceea ce nu-ti permite sa faci OC nici procesorului, nici placii video.

| SorescuStefan explică (pentru Jipa95):

Pai si nu il pot delimita? XD adica, parca se facea root..., nu?

| Jipa95 a răspuns (pentru SorescuStefan):

Ce sa delimitezi? Tu ai impresia ca este vreo tableta sau telefon sa faci root? Cand ti-ai cumparat laptop-ul trebuia sa stii dinainte ca nu-i poti face oc.

| buzucan a răspuns:

Nu este pentru jocuri acel ASUs. E bun, e echilibrat, dar nu te juca cu focul ca-l tii numai in garantie dupa...