Nici decat daca ai lucra in Paint nu ti-as recomanda un laptop de 1000 de lei. Ai grija cu perioada asta, acum 3 luni m-am uitat dupa un laptop a fost 2500 lei si acum e 3200, fara alte specificatii mai bune. S-au scumpit toate laptopurile cu cateva sute de lei. Recomandarea mea ar fi sa iti iei Huawei matebook d15, e 2500 lei, putin cam scump, dar e full aluminiu, baterie mare, are un kg jumate si componente decente. Sub 2000 de lei gasesti ceva de la Asus vivobook cred ca asa se numeste. Mult noroc
Salut, daca doresti un laptop ieftin si bun, poti gasi pe It-Fashion laptop Lenovo la 1899 lei, laptopul are windows 10 pro preinstalat si accesoriu gratuit (mouse de obicei) iti recomand sa arunci o ocheada la acest laptop:
https://www.it-fashion.ro/shop/laptop-lenovo-82c7008grm.html
De obicei cei de pe site raspund destul de repede. Sper ca ti-am fost de folos!
Pai tot romanul stie ca ieftin si bun nu exista
Trebuie sa ne spui un buget ca sa primesti niste exemple de modele
Depinde la ce facultate esti. Daca esti undeva pe info, iti trebuie ceva mai forta. Daca nu, orice e 2000 de lei e ok.
Cei de mai sus, ti-au recomandat laptopuri in valoare de 2000 lei -> laptopuri exclusiv pentru internet e mai rentabil sa cumperi second cu 500 lei gasesti pentru acelasi nevoi.
Daca vrei ceva de buget Bun si la jocuri si net mai baga inca 1000 peste aia 2000 Si iti ei un laptop care pe langa net duce orice existent. Cauta cu placa video dedicata gtx 1650 de 4 gb. cu procesor I5