| InTeReSsUl04444 a întrebat:

Am o adresa de mail pe care nu o pot accesa deoarece raspunsurile pe care le dau la acele intrebari aparent nu sunt bune. Ce pot face? Yahoo nu prea sta bine la capitolul asistenta deoarece nu poti lua lagatura cu ei.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Inseamna ca n-ai folosi acel cont de foarte mult timp.
Cu incepere din toamna anului trecut, y messenger s-a schimbat si s-a downgradat la mod text, iar y mail s-a refacut de 2 ori (supra-securizare datorata spargerilor repetate de servere).
Singura modalitate sa poti folosi contul este sa raspunzi la intrebarile de securitate sau - daca ai avut mail alternativ sau telefon asociat - sa ceri alta parola de acces.

5 răspunsuri:
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Preferabil ar fi sa iti creezi un nou cont deoarece anteriorul nu mai ofera randament si nu mai poate fi accesat! Daca doresti accesarea celui anterior, cauta la "am uitat parola"si iti arata daca iti trimite parola prin numarul de telefon care l-ai adaugat in cont cu ceva timp inainte! Meriti"a doua sansa"

| InTeReSsUl04444 explică (pentru FoxyM):

Oricum am o noua adresa de mail. Dar as vrea sa intru pe cea veche deoarece pe multe dintre site-uri eram logat cu ea. Nu gasesc aceasta optiune de recuperare a parolei.

Bula
| Bula a răspuns (pentru InTeReSsUl04444):

"Recuperare parola" apare doar daca ai introdus ID-ul /mail-ul corect, cand cere parola.

| InTeReSsUl04444 explică (pentru Bula):

Stiu adresa, stiu parola dar totusi imi cere raspunsul la intrebarea.

| Rommeo a răspuns:

Pe viitor nu mai folositi yahoo, mai ales ca in ultimi ani a tot fost sparte serverele yahoo. Yahoo nu mai prezinta nici o siguranta si este si pe moarte, eu de fapt nu mai folosesc demult yahoo, merg pe gmail.