Prebuild presupun cu 500 lei mai scump, nu? VEZI CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ AI CUMPĂRAT ANUL ACESTA? A FOST O GREȘEALĂ MARE! PREȚURILE SUNT MARI! NU MAI ZIC CE FAC CEI DE LA CARE AI CUMPĂRAT!,
HAI SĂ ÎȚI EXPLIC:
Degeaba are gtx 1650sup si un procesor bun și restul dacă are placa de bază forțată la maxim, nu are ssd sau dacă are sunt vai de ei și nu mai zic de sursă, ai luat o țeapă mare cu un prebuild. Dacă l-ai construit tu sau altcineva înseamă că nu ai/a ales piesele bune! Acum nu am ce să mai zic, bucură-te că merge în 55 fps, oricum jocul nu e bine optimizat
RAM ul nu poate fi 1333MHz, poate 2666MHz.
Si pentru performanta maxima ar fi trebuit sa pui de 3000-3200. (insa acest lucru e cu adevarat important daca folosesti placa video integrata).
Alte jocuri ai incercat? cum merg?
Are SSD? (desi nu influenteaza aproape deloc fluiditatea unui joc precum acesta).
Ca ai SSD, ca HDD, nu vei castiga sau pierde FPS uri.
Si da, ai mare dreptate ca am facut o greseala, eu il returnam inaoi, asta am vrut sa fac, dar mama a vrut sa ia din magazin ca e nou, ca nu stiu ce, am platit pe loc 1800 de lei si restul in rate, si am mai vazut ca placa video e din iulie 2020 si suportul ala in care bagi m.2-ul lipseste, se vede clar urma unde a fost suportul ala, ca nu stiu cum se numeste
Acum ce să faci, poate reușești să îl returnezi sau să îl vinzi. Dacă vrei ceva de calitate du-te la unu care știe să facă pc uri, cumperi ce îți zice și ți-l face el pe loc. Un builder nu ți-ar recomanda să îți cumperi componente sau orice are legătură cu pc urile în 2021. Dacă erai băiat și mai deștept te duceai pe pc garage, căutai un comentariu care cerea un build la prețul dorit și gata...sau puneai tu un comentariu, crede-mă, băieții de acolo sunt foarte de treabă. De acum să ții minte și să nu mai repeți această greșeală!