| saidkique a întrebat:

Salut am o pereche de casti tip earbud Sennheiser CX 200 Street II si de ieri au inceput sa se auda foarte incet si in plus bassul se aude "spart" daca pot sa zic asa. Cunoscatorii stiu ce fel de casti sunt acestea si ce fel se aud si mai ales calitatea lor. Ce mi s-a intamplat e foarte neobisnuit. Le-am curatat cat am putut fara a le desface, si le-as trimite la garantie dar nu stiu daca mai e valabila si o voi cauta. Le am din oct. 2012 si pana acum nu au siferit nimic afara de o spalare la masina automata, acum cateva luni, cu apa calda(NU FIERBINTE!) iar apoi le-am lasat in orez cateva zile pentru a-si reveni si se auzeau ca in prima zi. La o inspectie cu o lupa driverele din ele nu pareau sa aiba vreo dauna ba din contra sunt foarte stralucitoare si arata OK.

4 răspunsuri:
| dulgherunicu a răspuns:

Intreaba un cunoscator

| sltlp a răspuns:

rolling on the floor nu au suferi, adevarul e ca o spalare la masina nu are nimic, no...
Desfa castile si curatale calumea, ca garantie daca le defac aia cred ca vin sa te stranga de gat cu ele laughing.

| saidkique explică (pentru sltlp):

Sa inteleg ca inteligenta nu e punctul tau forte?

| sltlp a răspuns (pentru saidkique):

Naaa, nu am chef sa ma cert, asa ca iei ignore. Dar era bine daca erai mai inteegator, ca doar nu-i problema mea. Eu am cx300II de 2 ani si merg foarte bine, dar acuma mai tine si de cine le foloseste, nu laughing?