şi la mine s-a manifestat la fel, am scos HDD-ul (specific are vreo 256 de zile de utilizare) şi l-am pus cu capu în jos, nu pe orizonatală, are nişte probleme de sector. Încearcă să-l pui pe verticală dacă ai posibilitatea să-l conectezi în exterior cu un adaptor şi testeazăl cu programul Hard disk Sentinel, îţi va arăta cât la sută mai funcţionează şi cu ajutorul acestui progrămel poţi restabili sectoarele afectate. . Dacă nu funcţionează nici pe verticală, chiar nu ai ce să mai faci cu el, este defect
S a dus Hardul, n ai ce sa faci. Altul, mai ales ca nu ti l citește
Btw pentru viitor îți recomand sa folosesti si un SSD pe care sa instalezi windows ul si hardul sa l tii doar pentru aplicatii, jocuri samd
Pai asa am, am ssd pentru windows si aplicatii (steam, browser, etc.) si un hdd de 1tb pentru jocuri si eventual unele video-uri.
Am observat ca nu primeste curent, si nu se simte nici-o vibratie pe hard, voi incerca sa schimb alimentarea pentru ca cel sata functioneaza, l-am testat la ssd.
Aparent era montat normal si cand am vrut sa-l mai testez o data inainte sa-l trimit la garantie am zis sa il incerc in picioare, adica vertical, cum mi-ai spus, si aparent a mers, am crezut ca a avut o perioada mai proasta s l-am monatat inapoi normal, cu partea metalica in sus si nu merge, acum l-am montat cu partea metalica in jos, practic rasturnat si merge fara probleme, hard disk sentinel imi arata ca are 100% health si ca e perfect cu o durata de power on de 130 de zile si 12 ore (la momentul in care las comentariul). per total m-a ajutat ce ai spus tu. Multumesc!