| catalyn96 a întrebat:

Salut.Am o problema cu placa de sunet a PC.Imi trebuie un driver dar nu stiu ce model am descarcat 10 si degeaba nici unul nu functioneaza.Pc este ComRace.Dupa ce am reinstalat windosul nu mai merge am pierdut cd-ul original si acum nu stiu ce driver se potriveste. Sper sa ma ajute cineva dau

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,descarca programul driver checker.Iti pot oferii eu licenta moca.Programu' asta iti cauta toti driverii lipsa si te lasa sa alegi pe care vrei sa ti descarce.Alegi placa sunet si tii se descarca automat de pe internet driverul original. Daca se descarca greu(posibil)poti sa intrii in my computer--local disck C-My drivers- si iti arata programul care se descarca incomplet.copiezi numele driverului la google si o sa-ti dea alte servere de unde sa-l descarci cu viteza mai mare.Ai grija sa aiba aceeasi dimensiune in mega cu cea care tio ofera programul dar se descarca greu.Asta in caz ca se descarca greu.
Uite si licenta 3ST3-8CQV-P6F1-467R-PBXM.bafta

| lpavel a răspuns:

Vezi ca ai nevoie de realtek audio driver dar modelul mai vechi... nu mai stiu din ce an, ala sigur va merge! mai incearca cateva

Răspuns utilizator avertizat
| catalyn96 explică (pentru lpavel):

Imi poti da o pagina cu download ca nu imi merge deja simt ca ma doare capu caut de vreo 4 ore.Multumesc

| shannygelu a răspuns:

Cauta driver dupa placa de baza