Fa-ti un cont temporar. Poate asa merge. Logheaza-te cu el si vezi daca functioneaza.
Folosesc in mod normal Chrome. Am incercat cu Microsoft Edge si tot apare problema asta.
Atunci e de la internet. Nu stiu ce este dar asa se intampla si la internet prin satelit
Nu cred ca Internetul are vreo legatura. Folosesc aceeasi retea de Internet si pentru a folosi telefonul meu.
Daca ai incercat browsere diferite, se pare ca in pc-ul tau exista erori sau virusi care impiedica paginile de Facebook sa se incarce normal. Mi s-a intamplat temporar si mie si nu am scapat pana nu am reinstalat browser-ul sau, chiar mai rau, sistemul de operare.
Inainte sa iei masuri drastice, e bine sa mai faci sapaturi, ca sa intelegi sursa problemei.
Ti-as recomanda sa incerci si cu browser-ul Mozilla (din cate stiu, nu foloseste tehnologia Chromium, ca Edge si Chrome) si poate reusesti sa te conectezi la contul de Facebook.
Te a raportat cineva ai rabdare sa i ti deblocheze contul ai postat prea multe si acum ti l au blocat.
Nu e aceeasi, calculatorul e pe lan si poate fi setat diferit fata de wlan
YzuD întreabă: