Piese componente, internet slab. Ar fi interesant de stiut ce componente are, ce cablu ai la net sau ce placi de net ai. Doar cineva care vede ti-ar putea da solutia. Eu, de exemplu, mi-am luat router puternic, placa de retea buna si nu stiam de ce imi merge tot rau netul. Dupa 5 minute mi-am dat seama ca nu schimbasem cablul de legatura intre router si placa de retea (cablul de retea).
Acestea sunt cumponentele : Processor: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
Placa de baza : B450M DS3H
Placa video : NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
8GB RAM
Spatiu de stocare aprox 1, 5 tb
(mentionez ca de 2 -3 ani nu am schimbat nimic la el, doar;.am curatat de praf si updatat driverele)
si nu cred ca e de la internet pentru ca internetul e bun chiar daca face figuri
Daca il cureti de praf ai schimbat pasta termoconductoare de la procesor? Ai desfacut cooler-ul (radiatorul de ventilator) si sa cureti de praf si ventilatorul? Se face cu o perie aspra (din cele pentru zugravit-vopsit) si cu un aspirator care sa aspire. Daca se aude un zgomot la functionare ventilator, ar trebui uns si el sub capac (doar un meserias stie cum se face pentru a desprinde capacul sau folia si daca-i folie sa pui altceva care sa acopere. Apoi acolo se pune o picatura de ulei si se intinde fin peste tot). Apoi mai poate fi si Windowsul foarte incarcat. Ai incercat sa verifici internetul cu Speed Test? Exemplu: https://www.digiromania.ro/asistenta/servicii-aplicatii/speedtest
Poate ca nu ai un internet atat de bun! Ti-am spus: daca nu vad nu-mi pot da seama. E bine sa incerci tu ce ti-am spus mai sus. Eu, pana m-am invatat, stateam si o ora cu cutia desfacuta si calculam orice posibilitati ar fi. Pentru curatat am o perie speciala (speciala in sensul ca n-o folosesc la altceva) de circa 5 cm latime si un tub prelungitor la aspirator: https://www.u7.ro/......-perie-259
Al meu este altfel dar si astia zic ca sunt bune.
Apropo! Praful depus pe placa de baza, placa video, etc, contine particule metalice care pot afecta buna functionare. De aia este bine sa scoti si placa de baza din cutie si sa o cureti si pe spate. Cutia se poate spala cu o carpa umeda si bine stoarsa. Apoi o lasi la caldura, langa calorifer, o ora sau afara (vara).