anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema la routerul Belkin, azi browserele mergeau foarte greu si jocurile nu se conectau deloc la servere. Am incercat sa fac portforwarding si jocurile au mers din nou, insa dupa ce am dat restart la pc, nu am mai putut intra deloc sa configurez routerul si pagina apare alba. Totusi internet cica exista, dar imi spune Cannot access this network.
Am citit pe forumuri din strainatate diverse solutii, dar degeaba, hard reset, etc...Nu inteleg de ce prima data au mers porturile si dupa s-a dat peste cap tot. Ce as putea sa mai fac? Macar sa pot intra in el sa-l setez iar cum era

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Scoate-l din priza pentru un minut, dupa care conecteaza-l inapoi si asteapta inca un minut, alimentat.
Acceseaza IP-ul routerului prin browserul PC-ului, va trebui sa apara pagina cu nume-pw.
Daca nu apare pagina, incearca sa schimbi cablul intre PC si router.
Daca nici asa nu apare pagina routerului (nu raspunde) atunci incearca sa te conectezi direct la PC, fara router. Daca asa poti iesi pe internet, atunci routerul e defect.
Daca nu-ti merge internetul nici legat direct (fara router), atunci ai problema cu placa de retea a pc-ului.

1 răspuns:
| Wildwlves a răspuns (pentru Bula):

Multumesc pentru sfaturi, asa am si facut si niciun rezultat, mai mult ca sigur ceva s-a intamplat cu routerul