Cu placere. Pentru foto, filme, muzica...De aceea cauta toti tablete cu memorie interna cat mai mare. Niciun service nu o sa fie de accord sa rooteze orice (tableta sau telefon) pentru ca nu-si asuma riscul
sa-ti plateasca produsul. Poti incerca la cineva, daca-l cunosti bine.
Tableta functioneaza foarte bine. Inainte de a o cumpara trebuie sa te interesezi sa-ti iei una cu memoria interna mai mare. Poti face ce vrei tu numai daca faci root la tableta,
dar daca nu-ti reuseste, ai stricat-o definitiv. Eu nu-ti recomand.
Stiu ca este periculos root-ul si iti pierzi si garantia dar ce pot face ca sa instalez aplicatiile pe card micro sdhc si nu in memoria tabletei internna?
Exact asta face root-ul. Deblocheaza anumite facilitate ale Androidului.
Fara root nu se poate. Nu poti instala aplicatii pe card si nici nu le poti muta.
Lol si dc **** mai fac astia carduri daca n-ai la ce le folosi frate ok mersi...
si stii pe cineva adica service-uri care sa rooteze 100% fara sa mi-l strice sau fara sa pierd garantia?
Deci probabil voi ramane cu ochii in soare oricum mersi mult esti de gasca
Cu placere. Cam asa ceva. Incearca sa o dai si ia-ti una cu
8 GB memorie interna. Chiar daca are 4 nuclee si nu 8, o sa-si faca treaba bine. Asta pentru ca SD cardul e considerat memorie externa. Tot ce muti din memoria interna a tabletei se duce de fapt tot in memoria interna partea a 2-a.(4 GB).
Tableta mea are 8 Gb memorie itnerna dar din aia 8 raman vreo 5 utilizabili 3 gb ocupa androidul si restul
Exact. Partea 1 si partea 2. Asa e impartita memoria. In acei 3GB pe care ii ocupa Androidul si restul de fapt e si memoria interna a tabletei. Aici se salveaza fotografiile, filmele...De aici le poti muta in partea a 2-a a memoriei (5GB) sau pe SD card (cele pe care le poti muta).