| alexxxxxxxxxx a întrebat:

am pus intrebarea asta de cateva ori si inca nu am gasit un raspuns care sa ma ajute
am un psp luat de la un supermarket
garantia am pierdut-o, o caut prin toata casa si nu o gasesc
si mai era valabila pana pe 2 august
l-am stricat si vreau sa il duc sa mi-l repare pe banii mei
o sa accepte cei de la supermarket?
nu am nici un act care sa dovedeasca achizitia din magazinul lor
dar platesc eu reparatie, numai sa mi-l repare
e posibil?

9 răspunsuri:
| JohnyMoga a răspuns:

Asa ceva nu se poate este ca si cum ai duce altceva deal tau sa-l repare doar mai ai sanse unde se repare de toate laptopuri pcuri telefoane etc.

| eXtremeAdy a răspuns:

Posibil sa da, bine nu stiu daca cei de la supermarket se ocupa de asta, exista firme indicate pe certificatul de garantie unde sunt trimise, dar eu vreau sa zic ca am fost cu homcinemaul stricat de mine la firma unde aveam garantia si mi l-a reparat, cu bani ce e drept, dar mi l-a reparat. Cred ca ar trebui sa dai un telefon sa te interesezi si acolo daca se poate

| raresandrey a răspuns:

Talonul de garantie nu are nici o valabilitate fara,, bonul de casa,, asa ca daca il ai problema este rezolvata.De obicei bonul de casa este atasat de factura.

| dannyel86 a răspuns:

Atat timp cat platesti reparatia, poti alege service-ul pe care il doresti, inclusiv cel partener al magazinului de la care ai achizitionat produsul. Certificatul de garantie e necesar doar pentru a repara dispozitivul pentru defecte care nu ti se datoreaza, fara a suporta eventualele cheltuieli.

| alexxxxxxxxxx explică (pentru dannyel86):

Nu am nici factura, nici bon, nici garantie, nu am nimic

| dannyel86 a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Il duci la ce service vrei, dar vei plati reparatia. Interesul tau e sa te coste mai putin. Intreaba de costuri, ca sa stii in ce buget trebuie sa te incadrezi.

| alexxxxxxxxxx explică (pentru dannyel86):

Daca ajuta cu ceva, are stricat cititorul de carduri
trebuie inlocuit pentru ca problema e hardware, nu software
stii cumva cam cat m-ar costa?
si daca stii un service pentru psp in pitesti

| dannyel86 a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Nu cunosc, din pacate, nici despre service-uri din localitatea ta, nici despre costurile pe care le-ai putea suporta. Produsul trebuie examinat si trebuie vazut daca au piesa de schimb de care ai nevoie. Asta afli numai daca te duci la fiecare service la care ai acces.

| raresandrey a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Sant de cumparat cititoare de carduri universale de tip stick