Eu am jucat numai jocuri pretentioase la sistem gen:
-Call of duty Black Ops
-Call of duty Modern Warfare 2
-Battlefield Bad Company 2
-GTA 4
-Splinter Cell - Conviction
-Mafia 2
-StarCraft 2
-Red Alert 3
Football superstar (joc pentru baieti), Webkinz (pentru oricine), Metin 2 (enervant joc), Lady Popular (pentru fete), Twinity (pentru oricine) si Kaneva (pentru oricine).
Online:Grow island, civiballs 1, 2, Demolition City 2, Murphy's office laws, bash the computer, belly flop hero, hot corn, Elastic girl, ghost train ride, Scooby doo big air 2, 3, Hapland 1, 2, 3, daily fortune teller.
Jocuri PC:Need for Speed Carbon, Need for Speed Underground, Sims 2, 3...
Counter strike source, Need For Speed hot pursuit, Forza3, Gran Turismo 5, Crysis, Far Cry 2, Call Of Duty(2, 4, 5, 6, 7), Torque, PES 2011, FIFA2011.
Tdu, Total Oversode, Pes 2011, Nfs most wanted, GTA, Mighty club, SIMS 3.jocuri online: Metin, Travian, pe fb sunt niste jocuri super incearca crime city, car town.
OMG astept si pe alti ca toti imi spuneti numai jocuri in Flash si sigur nu lipseste un joc numit Metin2
)
bine zis de metin
nu prea iti sugerez sa joci metin2
mie mi se pare cel mai plictisitor joc chiar si pe sv privat...
Off deci nu am nimerit unde trebuie BA eu vreau jocuri gen Cabal, Fiesta, Dekaron, Bots, 2Moons etc
Wolfquest 2.5 e tare uite un videoclip http://www.youtube.com/watch?v=vGsYZd3Rijs
Joaca league of legends, marvel avengers alliance, shakes and fidget, wartune, etc
Animal jam, club pinguin, aqw, epic duel, hero smash, BloodAndJade, unul care imi place mie mult este cristal saga, dragon pals, sper ca te-am ajutat
Pai.sh gen cabal...mai esti Talisman ayonda nu este deschisdecitalisman.incerca si vezi
AvalohAlyn întreabă:
Mzgrrrr întreabă: