| Ciufulici a întrebat:

Am ramas in pana de jocuri si nu stiu ce sa ma mai joc!
spuneti-mi si mie un joc care va place voua si eu o sa il incerc!
O sa dau si o fundita!
Nu imi pasa de joc numai sa nu fie flash, Puteti sa-mi ziceti si Jocuri MMO si MMORPG( adica jocuri Online)

22 răspunsuri:
| crissmay a răspuns:

Online:Grow island, civiballs 1, 2, Demolition City 2, Murphy's office laws, bash the computer, belly flop hero, hot corn, Elastic girl, ghost train ride, Scooby doo big air 2, 3, Hapland 1, 2, 3, daily fortune teller.
Jocuri PC:Need for Speed Carbon, Need for Speed Underground, Sims 2, 3...

| ANDOO_1416 a răspuns:

Tdu, Total Oversode, Pes 2011, Nfs most wanted, GTA, Mighty club, SIMS 3.jocuri online: Metin, Travian, pe fb sunt niste jocuri super incearca crime city, car town.

| Rayus a răspuns:

Pai stiu doua: wolfquest, kuma war, 4story, metin 2 siarea 00.

| Dyp a răspuns:

Metin2(privat: United), Painkiller, NFS, CS, FreeJack, S4 League

| cata2000 a răspuns:

Incearca Star Wars the Force Unleashed 2 sau Need For Speed Hot Pursuit 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metin2 dar asta e plictisitor daca nu joci pe sv privat
si wolfteam care e un fel de counter strike(adica e cu pusti)dar in rest e diferit

| ЯάdµСЦ a răspuns:

Football superstar (joc pentru baieti), Webkinz (pentru oricine), Metin 2 (enervant joc)batting eyelashes, Lady Popular (pentru fete), Twinity (pentru oricine) si Kaneva (pentru oricine).

| Ciufulici explică:

@ IzaBella am specificat ca nu vreau jocuri in flash adica browser straight face

| Ciufulici explică:

OMG astept si pe alti ca toti imi spuneti numai jocuri in Flash si sigur nu lipseste un joc numit Metin2

| clawdy100 a răspuns:

Call of duty black ops!
Grand Theft Auto IV
Sunt 2 jocuri super!

| JaJe a răspuns:

Eu am jucat numai jocuri pretentioase la sistem gen:
-Call of duty Black Ops
-Call of duty Modern Warfare 2
-Battlefield Bad Company 2
-GTA 4
-Splinter Cell - Conviction
-Mafia 2
-StarCraft 2
-Red Alert 3

| DAnc3 a răspuns:

Counter strike source, Need For Speed hot pursuit, Forza3, Gran Turismo 5, Crysis, Far Cry 2, Call Of Duty(2, 4, 5, 6, 7), Torque, PES 2011, FIFA2011.

| lucian a răspuns:

Mafia 2 si call of juarez bound in blood

| Ciufulici explică:

Off deci nu am nimerit unde trebuie BA eu vreau jocuri gen Cabal, Fiesta, Dekaron, Bots, 2Moons etc

| sEC_5542 a răspuns:

Pai.sh gen cabal...mai esti Talisman ayonda nu este deschisdecitalisman.incerca si vezi tongue

| RobitzZzul a răspuns (pentru Ciufulici):

laughing)
bine zis de metin laughing
nu prea iti sugerez sa joci metin2
mie mi se pare cel mai plictisitor joc chiar si pe sv privat...

| UrsaRadu a răspuns:

Wolfquest 2.5 e tare uite un videoclip http://www.youtube.com/watch?v=vGsYZd3Rijs

| valerika20 a răspuns:

Joaca league of legends, marvel avengers alliance, shakes and fidget, wartune, etc

| Hamaki a răspuns:

Animal jam, club pinguin, aqw, epic duel, hero smash, BloodAndJade, unul care imi place mie mult este cristal saga, dragon pals, sper ca te-am ajutat

| AnduKinder a răspuns:

Un joc care imi place mie este WarldCraft

Răspuns utilizator avertizat