Descarca Irfanview de aici: http://www.irfanview.com/
Daca nici asa nu se deschid inseamna ca nu au fost "recuperate" corect si ca fiserele respective sunt corupte.
Mai poti incerca cu un fiser sa faci o copie dupa el si sa-i schimbi extensia din.png in. jpeg - poate va functiona
E bună ideea cu service-ul specializat, dar nu te grăbi cu funda pentru că eu o dată am dat fundă la cineva dar apoi am primit un răspuns mai bun și am regretat, eu zic să mai aștepți
Părerea mea este să mergi undeva în oraș la un magazin de calculatoare, sau eventual la un prieten, să vezi dacă e vreo problemă cu stick-ul. Din câte știu eu, toate tipurile de calculatoare au opțiunea să deschidă pozele în PNG. Mai poți să faci o chestie, dai click dreapta,,, open with" apoi,, chose default program" și vezi acolo în ce poți deschide pozele și cu ce. Apoi ar trebui să meargă. Dacă nu repet, e posibil să fie ceva probleme cu stick-ul.
Baftă!
Pai am probleme cu stick-ul, de aceea am si folosit un program de recuperare date. Nu-mi mai deschide stick-ul, imi cere formatare, Am recuperat ceva poze dar nu mi le deschide.
Cu ce deschizi? PNG sunt fisierele pe care le-ai recuperat? Ce program ai folosit? Ce extensie au fisierele recuperate?