Descarca Irfanview de aici: http://www.irfanview.com/
Daca nici asa nu se deschid inseamna ca nu au fost "recuperate" corect si ca fiserele respective sunt corupte.
Mai poti incerca cu un fiser sa faci o copie dupa el si sa-i schimbi extensia din.png in. jpeg - poate va functiona
Cu ce deschizi? PNG sunt fisierele pe care le-ai recuperat? Ce program ai folosit? Ce extensie au fisierele recuperate?
Părerea mea este să mergi undeva în oraș la un magazin de calculatoare, sau eventual la un prieten, să vezi dacă e vreo problemă cu stick-ul. Din câte știu eu, toate tipurile de calculatoare au opțiunea să deschidă pozele în PNG. Mai poți să faci o chestie, dai click dreapta,,, open with" apoi,, chose default program" și vezi acolo în ce poți deschide pozele și cu ce. Apoi ar trebui să meargă. Dacă nu repet, e posibil să fie ceva probleme cu stick-ul.
Baftă!
Pai am probleme cu stick-ul, de aceea am si folosit un program de recuperare date. Nu-mi mai deschide stick-ul, imi cere formatare, Am recuperat ceva poze dar nu mi le deschide.
E bună ideea cu service-ul specializat, dar nu te grăbi cu funda pentru că eu o dată am dat fundă la cineva dar apoi am primit un răspuns mai bun și am regretat, eu zic să mai aștepți