| Ghost01 a întrebat:

Salut am reusit si eu sa fac un buget de 500 ron si ma gandeam ce sa iau nou la pc in principal eu cred ca placa video imi trage sistemu in jos mult dar uni zic ca procesoru ar fi de vina voi ce credetii?

Faza e ca pana la urma o sa iau si procesor dar vreau sa stiu ce imi trage sitemul mai mult.

Intel(R) Core(TM) 2 duo CPU E6750 @ 2.66 GHz 2.13 GHz

ATI Radeon HD 3400 Series

Deci placa video, cred ca e cam praf si as vrea sa iau una noua dar nu sunt asa expert in chestiile astea asa ca m-am decis sa intreb mai intai pe cineva care stie mai bine precizez ca vreau pc mai mult pentru. jocuri. Daca aveti alte intrebari despre sistem intrebati.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Deci placa video iti trebuie! Pentru procesor iti trebuie mai multi bani pentru ca trebuie schimbata si placa de baza poate chiar si ramii. Procesoare pe soket 775 nu se mai fabrica!
http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/

4 răspunsuri:
| Ghost01 explică (pentru neluL):

Wow placa aia arata de parca e racheta inca o intrebare daa cumpar placa aia exista riscul sa fie incompatibila cu sistemul meu? Si daca da ce sa fac o pot returna?

neluL
| neluL a răspuns (pentru Ghost01):

E compatibila cu sistemul tau fara probleme. De altfel o poti returna in 14 zile fara explicatii.

| Ghost01 explică (pentru neluL):

Un prieten mi-a spus ca placa aia nu are cum sa ruleze pe pc-ul meu tu cum de esti asa sigur ca o sa mearga intreb si eu ca sunt noob laughing Oricum cred ca o sa o iau si daca nu o sa fie compatibila o returnez.

neluL
| neluL a răspuns (pentru Ghost01):

Pai ai deja o placa video cu PCI-E x16 2.0 si eu ti-am recomandat o placa video cu PCI-E x16 3.0, deci nu sunt probleme de configurare.