| Dumitru_Dumi_1996 a întrebat:

Salut.Am să trec direct la subiect, Am o placă video nVidia GeForce 7200 gs, de 254 MB și vreau să o înlocuiesc cu una nouă. Dacă achizioționez una nouă o pot înlocui cu ce-a veche acasă sau trebuie sa duc unitatea la un service IT specializat?

11 răspunsuri:
| XtReMee a răspuns:

Deci iei o placa video noua da sa fie pe interfata placi de baza ( AGP SAU PCIEXPRESS) o scoti pe cea veche bagi asta noua dezinstalezi driverul ala sil instalezi cu cd asta de la placa video noua

| dantextcontrolpsp a răspuns:

O poti inlocui singur, are un singur surub o tragi afara o pui pe cealalta, dezinstalezi driverul vechi si-l pui pe cel nou, nu e mare lucruwinking dar cu atentie dupa ce deconectezi pc-ul de la curent mai tii apasat pe butonul de power ca 15 secunde de 3 ori, dupa care poti face schimbarile

| Dumitru_Dumi_1996 explică (pentru dantextcontrolpsp):

Ok,nu pare prea dificil, o singură problemă.să zicem că am reușit să schimb placa toate bune, nu a luat foclaughing, dar va merge cu driverul vechi? sau când instalez driverul nou? înainte sau după ce am schimbat placa?

| dantextcontrolpsp a răspuns (pentru Dumitru_Dumi_1996):

Uite imi place ca gidestiwinking e posibil sa mearga, dar pentru orice eventualitate mai intai dezinstaleaza driverul, si nu uitaaaa! scoate cablul de alimentarewinking

Ok,vă mulțumesc pentru sfaturi.o să revin cu un reply după ce o să o înlocuiesc.toate bunehappy

Stai fara griji o sa mearga totul bine doar sa eii o placa video compatibila cu placa de baza, te astept si cu alte probleme multa bafta

Acum îmi veni una în minte:)) am procesor Intel e2120 1.6 Ghz, dual core, este compatibilă această placă video cu el? http://www.sigmanet.ro/......i-heatsink

Eu am spus asa;"compatibila cu placa de baza" nu cu procesor, vezi ce placa de baza ai te duci pe site la producator si vezi ce placi video supoartawinking

Da știu ce ai spus, dar nu pot să pun o placă video extraordinar de mare pe un procesor michappy

| Dumitru_Elena_1973 a răspuns:

Pai cred ca o poti anlocui de acasa dar mai bine te duci la un IT specializat