Pai cred ca o poti anlocui de acasa dar mai bine te duci la un IT specializat
O poti inlocui singur, are un singur surub o tragi afara o pui pe cealalta, dezinstalezi driverul vechi si-l pui pe cel nou, nu e mare lucru dar cu atentie dupa ce deconectezi pc-ul de la curent mai tii apasat pe butonul de power ca 15 secunde de 3 ori, dupa care poti face schimbarile
Ok,nu pare prea dificil, o singură problemă.să zicem că am reușit să schimb placa toate bune, nu a luat foc, dar va merge cu driverul vechi? sau când instalez driverul nou? înainte sau după ce am schimbat placa?
Uite imi place ca gidesti e posibil sa mearga, dar pentru orice eventualitate mai intai dezinstaleaza driverul, si nu uitaaaa! scoate cablul de alimentare
Deci iei o placa video noua da sa fie pe interfata placi de baza ( AGP SAU PCIEXPRESS) o scoti pe cea veche bagi asta noua dezinstalezi driverul ala sil instalezi cu cd asta de la placa video noua
Ok,vă mulțumesc pentru sfaturi.o să revin cu un reply după ce o să o înlocuiesc.toate bune
Stai fara griji o sa mearga totul bine doar sa eii o placa video compatibila cu placa de baza, te astept si cu alte probleme multa bafta
Acum îmi veni una în minte:)) am procesor Intel e2120 1.6 Ghz, dual core, este compatibilă această placă video cu el? http://www.sigmanet.ro/......i-heatsink
Eu am spus asa;"compatibila cu placa de baza" nu cu procesor, vezi ce placa de baza ai te duci pe site la producator si vezi ce placi video supoarta
Da știu ce ai spus, dar nu pot să pun o placă video extraordinar de mare pe un procesor mic
BestDrugs întreabă:
Mineaalin2025 întreabă: