| Gabi109 a întrebat:

Am si eu o intrebare:
Eu am Windows 7, si ma intrebam daca merita sa trec la Windows 10.
Eu nu am avut pana acum Windows 10. As vrea sa-mi spuneti parerile voastre, daca merita sau nu sa trec la Windows 10.

Răspuns Câştigător
| Laurentiu340 a răspuns:

Parerea mea e ca 10 consuma multe resurse man, stiu ca o sa fie si iubitori de windows 10 (asta e parerea mea) mai depinde si ce fel de pc ai ca sa iti mearga frumos, windows 10 dupa mine nu e asa de bun ca 7 si nu o sa fie cum i-ai facut un update l-ai dat cu cracii in sus, parerea mea ar fi sa ramai la 7 e mult mai econom windows 10 are interfata incarcata plus ca mai sunt si aplicatiile metro meniul start tot asa eu il am tot pe 7 actualizat la zi si nu am treaba cu el merge tot si in jocuri si in tot, eu zic ca nu merita e enervant 10-le mai ales ca unele setari le gasesti in start altele sunt in control panel e tot o incurcatura acum cum vrei tu acum pun si eu o intrebare pentru toata lumea, ce windows preferati voi sa instalati? Care e cu 7, care e cu xp chiar daca nu mai are support, care e cu vista, care cu 8 si care cu 10? laughing

2 răspunsuri:
| Gabi109 explică (pentru Laurentiu340):

Mersi man pentru parere, am sa raman la 7. E mult mai simplu si nu consuma mult.

| Laurentiu340 a răspuns (pentru Gabi109):

Pentru putinwinking